top of page
Romany (Ro) Titre - The Next Level voor vrouwelijke ondernemers Conscialize.jpg

The Next Level

Het 1-1 consultingtraject voor gevestigde ondernemers die slimmer en bewuster willen groeien op zowel business als persoonlijk vlak. Doorbreek je omzetplafond, claim je expertstatus en trek consistent de juiste klanten aan, zonder concessies in vrije tijd en voldoening.

The Next Level: Afbeelding

Bewezen methoden en resultaat

Geen zelfbenoemde business coach zonder ervaring maar een senior business consultant met jarenlange ervaring voor internationale miljoenenbedrijven, CEO's en topondernemers en 100% onderbouwd advies voor zichtbare groei in winst, welzijn en impact

Gepersonaliseerde Strategie

Geen one size fits all programma's maar custom business strategieën op alle lagen van je onderneming, van je verdienmodel, marketing, branding en sales tot aan je aanbod, pricing en operations, volledig gepersonaliseerd en in dienst van jouw welzijn en kernwaarden

Psychologische groei

Diepgaande persoonlijke en innerlijke groei door het masteren van je psychologie (emoties, gedachten, gedrag en purpose) en het doorbreken van blokkades voor een succesvolle implementatie en meer focus en zingeving in je ondernemerschap

The Next Level: Plan

Je bent een expert, goed in je vak en staat dagelijks voor strategische keuzes die je bedrijf kunnen maken of breken

Je bent coach, consultant of creatieve ondernemer en expert in je vak. Je bent ambitieus, legt de lat hoog voor jezelf en wilt niets minder dat het beste voor jouw klanten. Je hebt een goed lopend bedrijf met prima omzet maar voelt dat er nog meer in zit dan er nu uitkomt. Als bewuste ondernemer ga je niet alleen voor het geld, maar wil je echt het verschil maken voor je klanten. Een gezonde work-life balance is belangrijk voor je zodat je de rust, voldoening en vrijheid hebt om je eigen tijd in te delen en volop te kunnen genieten van het leven.


Je staat regelmatig voor belangrijke, strategische beslissingen die op de lange termijn je bedrijf kunnen maken of breken. Een enorme verantwoordelijkheid en psychologische uitdaging die de nodige stress en onzekerheid met zich mee brengt. Een goede strategie met bijhorende implementatie kan je bedrijf maken of breken.


Maar hoe weet je of je de juiste keuzes maakt?

The Next Level: Tekst

Je staat op het punt om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen en vraagt je af welke aanpak het beste voor jou werkt

Je hebt waarschijnlijk al meerdere online programma's gevolgd en met een business coach gewerkt, vaak met wisselende resultaten. Je vraagt je af welke aanpak voor jou goed werkt en zit met vraagstukken als:

• Hoe kan ik slim opschalen zonder in te leveren in vrijheid en vrije tijd?

• Hoe weet ik waar mijn focus en prioriteiten moeten liggen?

• Hoe kan ik mijn positionering verbeteren en de go-to expert worden in mijn markt?

• Hoe kan ik mijn aanbod onweerstaanbaar maken, zodat mijn ideale klant volmondig JA zegt?

• Hoe kan ik beter worden in sales op een manier die authentiek en ethisch voelt?

• Wat kan ik het beste uitbesteden, wanneer en aan wie?

• Hoe kan ik mijn business nog meer 'eigen' maken?


Natuurlijk heb je zelf veel kennis van je vak en het is ook zeker mogelijk om alles zelf uit te zoeken, maar dit kost je kostbare tijd, geld en energie die op een gegeven moment op raakt. Daarom hebben bijna alle succesvolle ondernemers een ervaren adviseur die hen helpt en adviseert bij complexe vraagstukken, begeleidt in hun persoonlijke groeiproces en precies laat zien welke aanpak voor hun business goed werkt.

That's where I come in.

The Next Level: Tekst
Romany (Ro) Titre - Conscialize voor vrouwelijke ondernemers.jpg

Hi, mijn naam is Ro. De 1# Business Consultant en Psycholoog voor gevestigde ondernemers

Het afgelopen decennium heb ik honderden mensen en bedrijven helpen groeien. Eerst als psycholoog en therapeut in de GGZ. En daarna adviseerde ik als Senior Business Consultant jarenlang CEO’s en leiders van internationale miljoenenbedrijven, grote merken als G-Star RAW, het Van Gogh Museum, maar ook de Rijksoverheid en non-profits over hun wereldwijde groeistrategie, marketing, sales, productontwikkeling en beleidsoptimalisatie.


Tijdens mijn jaren in het bedrijfsleven zag ik mogelijkheden om bedrijfsvoering bewuster en holistischer aan te pakken. Op basis van mijn kennis en expertise ontwikkelde ik het Conscious Business Growth model, wat een sterke basis heeft in de wetenschap, neuromarketing, psychologie en behavioral economics. Sindsdien heb ik talloze ondernemers geholpen sneller en efficiënter te groeien in winst, welzijn en impact zonder in te leveren in vrijheid en vrije tijd. Een gouden combinatie voor mij en voor mijn klanten.


Binnen een halfjaar zette ik een winstgevend en betekenisvol bedrijf op, verzamelde ik een geweldig team om mij heen en zat ik binnen de kortste keren vol en dat binnen een 24-urige werkweek. En dat gun ik jou ook!

The Next Level: Over ons
Screenshot 2022-08-03 at 17_edited.jpg
The Next Level: Afbeelding
converted_8.jpg

Een bewustere holistische kijk op groei

Het oude model van ondernemen waar winst maximalisatie op de voorgrond staat is niet langer houdbaar. Deze tijd vraagt om conscious entrepreneurs die een winstgevend en betekenisvol bedrijf opzetten in dienst van hun welzijn en kernwaarden. Om bewust te groeien moet je ook  jouw bedrijf, net als een mens, in zijn geheel bekijken. Het draaien aan je sales of marketing knoppen in de verkeerde volgorde of zonder een holistische diagnose van jouw groei uitdagingen leidt dikwijls tot verspilde tijd, geld en energie.

Als senior business consultant heb ik letterlijk honderden bedrijven van binnen en buiten gezien. Mede daardoor kan ik jouw groei uitdagingen identificeren, je behouden voor de valkuilen en je begeleiden met de ontwikkeling en implementatie van een ijzersterke strategie. En ik doe nog iets anders....vanuit mijn expertise als psycholoog help ik je ook met de psychologische uitdagingen van het ondernemerschap, voor een succesvolle implementatie en zichtbare resultaten op alle fronten.

The Next Level: Over

"The Next Level heeft me de strategische handvatten en het zelfvertrouwen gegeven om mijn prijzen te verdubbelen en mijn sales, marketing en aanbod te professionaliseren, waardoor ik binnen no-time mijn nieuwe aanbod wist te verkopen aan mijn ideale klant."

“Werken met Conscialize heeft structuur in mijn bedrijf gebracht en rust in mijn hoofd. Ik heb nu helder waar ik naartoe wil en welke stappen ik moet zetten. Ik werk nu veel professioneler en efficiënter en ik durf ook nee te zeggen tegen klanten. Mijn focus ligt nu op klanten die wel de waarde inzien van mijn werk. Het strategisch advies van Ro heeft me de handvaten en het zelfvertrouwen gegeven om mijn prijzen te verdubbelen en mijn salesproces, marketing en aanbod te professionaliseren, waardoor ik binnen no-time mijn nieuwe aanbod wist te verkopen aan mijn ideale klant. "

Sandra Stempfle - Fotograaf & Graphic Designer

1V8A4884.jpg
The Next Level: Over ons

The Next Level is het high-level consultingtraject voor gevestigde coaches, consultants en creatieve ondernemers en helpt je sneller en efficiënter doorbreken naar een hoger niveau in winst, welzijn en impact

Stop met aanmodderen bij een zelfbenoemde business coach zonder ervaring of met maar één expertise. Vanuit mijn jarenlange ervaring als psycholoog, leidinggevende en senior business consultant in het bedrijfsleven help ik je met een bewezen methode en 100% onderbouwd advies groeien op zakelijk en persoonlijk vlak. Dit krijg je tijdens het traject:

The Next Level: Tekst

✓ Strategie

Een onderbouwde strategie op alle niveaus van je sales en verdienmodel, tot je merk, marketing, pricing en aanbod

✓ Psychologie

Master je psychologie en manage je emoties, gedachten en gedrag bewuster voor een succesvolle implementatie

✓ Sales

Upgrade je salesvaardigheden zodat jij een volmondige ja krijgt van je potentiële klanten

✓ Optimalisatie

Een optimalisatieslag op alle niveaus in je business voor een hogere ROI en snellere groei

✓ Feedback

Uitgebreide feedback op de uitvoering van je strategie voor een optimaal resultaat

✓ Accountability

Een positieve incentive om daadwerkelijk je doelen waar te maken

✓ Helderheid

Heldere persoonlijke en business doelen voor de juiste prioriteiten en focus

✓ Resultaat

Zichtbare groei op alle fronten van winst en klanten tot impact, met jouw welzijn centraal

Romany (Ro) Titre - Conscialize voor vrouwelijke ondernemers.jpg
The Next Level: Diensten

Meer winst. Meer klanten. Meer voldoening. 

Dit zeggen andere ondernemers over The Next Level:

Screenshot 2022-04-30 at 18.00.30.png

Ik draai nu meer omzet in minder tijd en werk met nieuwe klanten die mij veel beter betalen. Ook heb ik tijdens The Next Level geleerd om meer in overvloed te denken. Ro is geen ‘typische’ business coach die veel beloofd, zonder echte resultaten, maar is enorm deskundig op zowel bedrijfs en mental vlak en juist die combinatie maakt haar zo goed.

Juanita Houthuizen - Business Manager 

Screenshot 2022-05-31 at 15.30_edited.jpg

The Next level heeft mij helpen groeien, in de breedste zin: van mijn verdienmodel en doelen tot marktonderzoek, mijn doelgroep, aanbod, branding, marketing, strategie en meer. En ik ben gegroeid als ondernemer en als coach en dat heeft me veel meer zelfvertrouwen gegeven. Eerst wist ik niet of ik met alleen coaching mijn gewenste omzet kon halen, maar dankzij Ro weet ik nu zeker dat ik het kan." 

Myrthe Dokter -van Gelder  - HSP Coach 

Eve-Thomaszewski-Manevesto-Founder.jpeg

"Voordat ik met Ro aan de slag ging struggelde ik met mijn merkstrategie en had houvast nodig om doordachte keuzes te maken. Ro heeft een heldere visie en onderbouwd heel goed waarom bepaalde strategische keuzes goed  werken. Ik heb met veel coaches gewerkt maar het advies van Ro is echt onderbouwd, in plaats van een coach die je alles zelf laat uitzoeken.”

Eve Tomaszewski - PR Strateeg & 

Founder Manevesto

The Next Level: Teamleden

Waarom The Next Level?

Tijdens dit exclusieve 1-1 consultingtraject krijg je alle strategische handvatten en persoonlijke begeleiding die nodig zijn om bewuste business en persoonlijke groei te realiseren op alle fronten

Winst en klanten

Met een haarscherpe focus en een heldere visie goed betalende klanten aantrekken en sneller en efficiënter groeien in winst en omzet

Welzijn en zingeving

Als conscious entrepreneur onderneem je in dienst van jouw welzijn, kernwaarden en levensstijl voor meer rust, plezier en zingeving

Grootse impact

Meer waarde leveren aan je klanten en meer impact maken om bij te dragen aan een mooiere wereld en je volledige potentie te leven als mens en als ondernemer

The Next Level: Plan
IMG_1745.jpg

Ro hielp mij bewustere keuzes maken in mijn onderneming en stap voor stap mijn bedrijf groeien. The Next Level bracht mij meer energie, helderheid, focus en vertrouwen in mijn ondernemerschap en een sterkere strategie."

Voordat ik instapte in The Next Level was ik afwachtend en richtingloos. Er was nog niet genoeg balans tussen de energie die ik in dingen stopte en het resultaat wat er uit kwam. Ik miste focus. Ro heeft mij geholpen om meer focus aan te brengen in mijn activiteiten, een sterker aanbod te formuleren en een strategie te bepalen voor mijn lancering. Ik ben bewuster met mijn tijd gaan omgaan, ik ben concretere doelen gaan stellen en meer vanuit mijn waarde gaan handelen. Het was verhelderend, soms confronterend maar vooral heel ondersteunend. Ro heeft veel inhoudelijke kennis en een mooie visie die goed pasten bij wat ik nodig had. Het waren hele fijne sessies waar ik energie en meer helderheid van kreeg en die mij stap voor stap hielpen om mijn bedrijf op te bouwen. Daarnaast hielp dit proces mij om bewustere keuzes te maken in mijn onderneming en meer vertrouwen te hebben in wat ik te bieden heb en hoe ik het aan kan pakken.

Petra van Dreumel - Coach / Auteur / Illustrator / Geluksexpert & Marketingdirecteur

The Next Level: Over ons
_DSC7918-2.jpg

Ready to take your business to the Next Level?

Wil je op je eigen manier jouw omzetplafond doorbreken en meer impact maken, zonder in te leveren in vrijheid en vrije tijd? 

Het groeien van een bedrijf zonder onderbouwde strategie en de psychologische skills, kost onnodig veel tijd, geld en energie en gaat uiteindelijk ten koste van jouw welzijn en het voorbestaan van jouw bedrijf. Waarom zou je het wiel opnieuw uitvinden, als je veel sneller je doelen kunt bereiken door het van een ander te leren?


Laat mij je, tijdens de high-level strategiesessie, adviseren over welke groeikansen ik zie voor jouw bedrijf, en welke stappen je vandaag nog kunt zetten om sneller en slimmer te groeien. Kosteloos en vrijblijvend, dus je zit nergens aan vast. 

The Next Level: Over ons

FAQ

Waar gaan we tijdens het traject aan werken?

Als je jouw bedrijf wilt groeien dan zul je, net als bij een mens, naar het geheel moeten kijken en naar de groei en kwaliteiten van jezelf als ondernemer. Omdat alles in jouw bedrijf met elkaar verbonden is en jij als ondernemer weer invloed hebt op de implementatie van jouw strategie bespreken we alles wat nodig is voor jouw groei.


Als business consultant adviseer en begeleid ik je op strategisch vlak op alle lagen van je bedrijfsvoering en als psycholoog help ik je dit te doen op een manier die past bij jouw persoonlijkheid, kernwaarden en levensstijl en in dienst van jouw welzijn.  Onderwerpen waar we onder andere mee aan de slag gaan zijn: je verdienmodel, een onderscheidende positionering, onweerstaanbaar aanbod, een ijzersterke marketingstrategie (lanceren, funnels, emailmarketing etc.), salesstrategie voor een hogere conversie, productiviteit en tijd/energiemanagement, het masteren van je psychologie (emoties, gedachten, gedrag en purpose) en doorbreken van blokkades en gedragspatronen die jouw groei in de weg staan.

Hoe lang duurt het traject?

Om een grote transformatie te realiseren, krijg je tijdens dit traject een (half)jaar intensieve persoonlijke begeleiding en advies op het hoogste niveau. Dit neemt niet weg dat je niet gelijk al resultaten kunt boeken. Veel ondernemers kiezen ervoor om zich doorlopend te laten adviseren voor maximale impact en merken dat dit zowel tijd, geld als klanten oplevert omdat ze efficiënter en met meer focus ondernemen.

Voor wie is the Next Level?

The Next Level is een high-level 1-1 consultingtraject voor gevestigde coaches, consultants, strategen, creatieve ondernemers of voor experts met een bewezen track record in het bedrijfsleven. Voor ondernemers die met bewezen methodes en onderbouwde strategieën sneller en efficiënter een omzetdoorbraak willen realiseren. Voor ondernemers die zich realiseren dat hun persoonlijke groei onlosmakelijk verbonden is aan hun businessgroei, bereid zijn aan zichzelf te werken en in zichzelf en hun bedrijf te investeren.

Wat is de investering in The Next Level?

Dat deel ik graag met je tijdens een vrijblijvend en persoonlijk strategiegesprek. Veel ondernemers vinden de investering overigens meevallen en verdienen het vaak tijdens het traject al (meerdere malen) terug.

The Next Level: Klanten
bottom of page