We help you and your business grow

Bij Conscialize geloven we in een holistische en bewuste aanpak van ondernemerschap, waarbij welzijn, impact en economische groei met elkaar in balans zijn. Waarom? Duurzamer business succes en een gezondere en gelukkige ondernemer, consument en samenleving!

 

Wij werken vanuit de visie dat, naast een ijzersterke strategie, psychologisch welzijn het fundament is voor groei in jouw onderneming. Met een stevige basis in de wetenschap en 10+ jaar ervaring, helpen we bewuste ondernemers zoals jij groeien door het masteren van hun business strategie én psychologie.

 

Het resultaat? Met meer focus en minder overwhelm groeien in winst, welzijn en impact!

Based on global consulting experience with

About the founder

Hi, ik ben Romany Titre! Senior Strategy Consultant, psycholoog, onderzoeker, musician, spreker en founder van Conscialize.

De afgelopen 10+ jaar heb ik meer dan 200 mensen en 50+ bedrijven helpen groeien en werkte ik voor merken als McDonald's, PepsiCo, G-Star Raw en de Rijksoverheid. Ik adviseerde miljoenenbedrijven over hun wereldwijde marketing en groeistrategie en werd uitgenodigd als spreker op internationale conferences als MIE en SXSW in Austin, Texas.

 

De vraag die mij altijd heeft bezig gehouden is "wat drijft mensen" en hoe kunnen we kennis uit de  (neuro)psychologie en wetenschap inzetten om mensen en bedrijven te helpen groeien. En ik doe niets liever dan bewuste en ondernemers en creatieven zoals jij helpen met het lanceren en groeien van hun droombedrijf.

 

Van 9-5 baan naar purpose driven bedrijf

Na in 2018 een grootschalig wetenschappelijk kernwaarden onderzoek te hebben geleid, ben ik in mijn eigen kernwaarden gedoken en ontdekte ik dat ik meer ruimte wilde maken in mijn leven voor de kernwaarden vrijheid, groei, creativiteit, spiritualiteit en plezier. En meer impact wilde maken met mijn werk.

Ook heb ik me ontzettend verbaasd over het gebrek aan aandacht voor het welzijn in het bedrijfsleven van niet alleen werknemers maar ook voor welzijn en impact op maatschappelijk niveau en dat moet anders.

Dus in 2020 verruilde ik de veiligheid van mijn 9 tot 5 baan voor de vrijheid van het ondernemerschap en startte ik Conscialize, vanuit de missie om bewuste en creatieve ondernemers zoals jij te helpen groeien in winst, welzijn en impact.

Business-Strategie-Coach-Consultant-Vrou

Credentials

  • Senior Strategy & Business Consultant voor CEO's en CMO's van internationale miljoenenbedrijven

  • Klanten als G-Star, Van Gogh Museum, Unilever, McDonald's, PepsiCo, Renault, Ziggo, Milieudefensie, Rijksoverheid, Ministerie van Economische Zaken, GGD, RVO

  • Kernwaardenexpert en initiator grootste waarden onderzoek in Nederland (10.000+ consumenten) en ontwikkeling waarden segmentatiemodel

  • Psycholoog MSc, met 5+ jaar ervaring als therapeut in de GZZ

  • Internationaal spreker op congressen als SXSW, MIE met topics als: how to future proof your business by tapping into consumer trends en how to develop impactful global marketing campaigns

  • Master Klinische Psychologie, certificaat Digitale Marketing, E-Health en Inbound en Outbound Sales

Kernwaarden

Onze kernwaarden bepalen alles wat we als bedrijf doen, van onze bedrijfsvoering tot hoe we met onze klanten samenwerken. Dit zijn de kernwaarden die je terug vindt in elk onderdeel van ons bedrijf.

Vrijheid

Wij helpen onze klanten met het creëren van de (financiele) vrijheid om hun leven en bedrijf in te richten op een manier die past bij hun purpose, kernwaarden en persoonlijkheid en de vrijheid om tijd en plaatsonafhankelijk te kunnen werken. En met het claimen van de  emotionele en mentale vrijheid om je niet te hoeven conformeren aan maatschappelijke verwachtingen maar je leven te leiden on your own terms.

Groei

Wij streven er voortdurend naar om te groeien en het is onze missie om onze klanten radicaal te laten groeien zowel op persoonlijk vlak als in hun business. Wij geloven dat groei een levenslange zoektocht is, en dat levenslang leren aan de basis staat van een impactvol leven.

Creativiteit

Wij waarderen creativiteit en innovatie op elk niveau. Naast een sterke strategische en psychologische basis voor ondernemerschap geloven we dat creativiteit de sleutel is tot een vernieuwend en succesvol bedrijf. Wij denken out of the box en zoeken naar nieuwe mogelijkheden en creatieve oplossingen om duurzaam succes te creëren en voor onszelf, maar vooral voor onze klanten.

Spiritualiteit

Bedrijfsvoering is niet alleen een economische maar ook een psychologische en spirituele aangelegenheid. We streven ernaar om werk te leveren wat van betekenis is en een positieve impact maakt op het leven van onze klanten en op maatschappelijk niveau. We helpen onze klanten zingeving en betekenis te integreren in hun onderneming.

Plezier

Het is niet nodig om geluk en gezondheid op te offeren voor succes. Wij geloven dat een gezond en gelukkig leven een energie met zich meebrengt die creativiteit en innovatie stimuleert en uiteindelijk leidt tot duurzamere resultaten zowel op persoonlijk als maatschappelijk niveau. Wij proberen ons te concentreren op de positieve dingen en doen niet aan concurrentie en negativisme. Wij zijn dankbaar voor onze successen en vieren ze met plezier.

Over to you

Als je hier bent, dan is de kans groot dat je een impactmaker, creatieve of bewuste ondernemer (to be) bent en voelt dat er meer in jou en jouw bedrijf zit. Wij zijn ontzettend benieuwd naar wie jij bent, wat jij doet en hoe jij impact maakt. De beste manier om te connecten is door de Inner Circle van Conscialize te joinen

of kom connecten op Instagram.

Benieuwd hoe we je kunnen helpen groeien?