top of page
Romany (Ro) Titre - Conscialize.jpg

Een wereld waar winst, welzijn en impact in balans zijn

De kans is groot dat je als purpose-driven ondernemer echt het verschil wil maken, wil bijdragen aan een wezenlijke transformatie in je vakgebied en met jouw kennis en expertise de wereld een stukje mooier maken. Dat waren ook mijn drijfveren om een succesvolle carrière als senior business consultant in het bedrijfsleven achter mij te laten om fulltime te gaan ondernemen. 

Na het behalen van mijn MSc in psychologie, heb ik het afgelopen decennium honderden mensen en bedrijven helpen groeien. Eerst als psycholoog en therapeut in de GGZ. En daarna adviseerde ik als Senior Business Consultant jarenlang CEO’s en leiders van internationale miljoenenbedrijven, grote merken als G-Star RAW, het Van Gogh Museum, maar ook de Rijksoverheid en non-profits over hun wereldwijde groeistrategie, marketing, sales, productontwikkeling, pricing en beleidsontwikkeling.


Tijdens mijn jaren in corporate, realiseerde ik mij dat de huidige manier van bedrijfsvoering, met economisch gewin als enige doelstelling, niet alleen onvoldoende aandacht geeft aan de maatschappelijke impact van bedrijven,  maar ook aan ons welzijn. Geen wonder dat ik eerder ontzettend veel klanten met een burn-out in mijn praktijk kreeg en dat de helft van de ondernemers de eerste 5 jaar van het ondernemerschap niet overleeft. Dat kan anders en moet anders, holistischer en bewuster. 

About: Over ons
Screenshot 2022-08-03 at 17_edited.jpg
About: Afbeelding

Een winstgevend betekenisvol bedrijf in dienst van jouw welzijn en kernwaarden

In 2020 had ik de top bereikt in mijn carrière als consultant. Ik adviseerde op het hoogste niveau CEO’s en leiders van de grootste merken en werd uitgenodigd op internationale conferences als MIE en SXSW in Amerika. Toch voelde ik een disbalans, tussen mijn kernwaarden en hoe mijn leven er op dat moment uitzag. Ik had behoefte aan meer vrijheid, zingeving, creativiteit, flexibiliteit om mijn eigen tijd in te delen en om te genieten van het leven. En om bij te dragen aan de transformatie naar een bewustere vorm van ondernemerschap. 

Vanuit mijn kennis en expertise ontwikkelde ik een methode om een duurzaam succesvol winstgevend en betekenisvol bedrijf te groeien met aandacht voor het welzijn van de ondernemer. Dit Conscious Business Growth model heeft een sterk fundament in de wetenschap, neuromarketing, psychologie en behavioral economics en staat aan de basis van al mijn werk met Conscialize. 


In 2020 zette ik met deze methode binnen een jaar een succesvol winstgevend en betekenisvol bedrijf op, verzamelde ik een geweldig team om mij heen en zat ik binnen no-time vol. Sindsdien heb ik talloze ambitieuze ondernemers geadviseerd en helpen doorbreken naar hun Next Level in winst, welzijn en impact. En dat gun ik jou ook!

converted_8.jpg
About: Over ons

Door mijn jarenlange ervaring als leidinggevende, psycholoog en senior business consultant in het bedrijfsleven, weet ik precies met welke bewezen business strategieën jij kunt opschalen en hoe je jouw psychologie kunt masteren voor een duurzame succesvolle implementatie

About: Tekst
Romany (Ro) Titre - Conscialize voor vrouwelijke ondernemers_edited.png

Over Conscialize

Mijn bedrijf Conscialize is een expressie van mijn missie om een transformatie te realiseren naar conscious entrepreneurship. Samen met een team van (flexibele) specialisten help ik gevestigde ondernemers om met slimme business strategieën die passen bij hun kernwaarden, levensstijl en purpose hun bedrijf te groeien in winst en klanten, zodat ze meer impact maken en bijdragen aan een mooiere wereld. Niet door harder te werken en over hun eigen grenzen heen te gaan maar vanuit een gezonde work-life balance en zonder in te leveren in vrijheid en vrije tijd.


Conscialize betekent Conscious Actualization of Personal and Business Growth, through science and psychology. Met andere woorden bewuste realisatie van persoonlijk en zakelijke groei vanuit een holistisch perspectief. Daar help ik ondernemers mee middels het exclusieve 1-1 consultingtraject, The Next Level.


Dit is het high-level 1-1 traject voor gevestigde coaches, consultants en creatieve ondernemers die klaar zijn om hun bedrijf naar een hoger niveau te tillen en die strategisch en psychologisch advies op het hoogste niveau willen om efficiënter te groeien naar een betekenisvol en winstgevend bedrijf.


Zonder overvolle werkdagen en zonder tijd, geld en energie te verspillen op sociale media of aan complexe funnels en lanceringen die niet converteren. Met binnen enkele maanden zichtbaar resultaat op alle fronten.

- Romany Titre

About: Over ons

Credentials Romany Titre


 • Senior Business Consultant voor CEO's van internationale miljoenenbedrijven

 • Klanten als G-Star RAW, Van Gogh Museum, Unilever, McDonald's, PepsiCo, Milieudefensie, Rijksoverheid, Ministerie van Economische Zaken, GGD en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

 • Psycholoog MSc, met jarenlange ervaring als therapeut in de GZZ

 • Kernwaardenexpert en leidinggevende grootschalig  kernwaardenonderzoek (10.000+ consumenten)

 • Internationaal spreker op congressen als MIE en SXSW in Austin, Texas

 • Digitale Marketing, E-Health en Inbound en Outbound Sales certificaten

About: Tekst
_DSC8231-2.jpg

Ready for Conscious Business Growth?

Wil jij het slimmer aanpakken en bewuster ondernemer in plaats van harder werken? Wil je zonder in te leveren in vrijheid en vrije tijd:  

 • Sneller resultaten zien in je bedrijf

 • Met slimme business strategieën meer resultaat boeken

 • Helderheid over wat jouw volgende stap moet zijn

 • Inzicht in jouw blokkades voor een psychologische doorbraak

 • Jouw omzetplafond en tijdsplafond doorbreken

 • Custom business advies op het hoogste niveau

Het groeien van een bedrijf zonder onderbouwde strategie en de psychologische skills, kost onnodig veel tijd, geld en energie en gaat uiteindelijk ten koste van jouw welzijn en het voortbestaan van jouw bedrijf. Waarom zou je het wiel opnieuw uitvinden, als je veel sneller je doelen kunt bereiken met een bewezen aanpak.

Laat je daarom vrijblijvend adviseren over waar jouw groeikansen liggen en hoe je jouw bedrijf naar een hoger niveau kunt tillen, zonder in te leveren in vrijheid en vrije tijd.

About: Over ons
bottom of page