top of page
Romany (Ro) Titre - Conscialize_edited.jpg

Meer winst, klanten en tijd.

Sinds de start van Conscialize heb ik 200+ ondernemers persoonlijk geadviseerd en begeleid naar the Next Level. Ik zag hun winst en omzet verdubbelen, hun welzijn vergroten en hun werkuren halveren, met meer tijd, plezier en voldoening als gevolg. 

Dit zijn hun succesverhalen.


Direct een persoonlijke strategiesessie plannen?

SuccesStories: Welkom

Mijn business en leven zijn compleet getransformeerd. Mijn winst en omzet zijn met 200% gestegen en ik neem nu regelmatig dagen vrij.

Voordat ik instapte in The Next Level was ik altijd druk en ontbrak het me aan strategie en focus, waardoor mijn winst en omzetgroei achterbleef. Binnen 6 maanden na de start van het traject zijn mijn business en leven compleet getransformeerd. Mijn winst en omzet zijn verdubbeld, mijn werkuren zijn afgenomen, ik haal oprecht weer voldoening uit mijn werk en ik heb niet meer continue het gevoel dat ik tijd tekort kom. Door de combinatie haar strategische en psychologische expertise, die tijdens van het traject die hand in hand gaan, helpt Ro je hele grote stappen maken in je groei, zowel op persoonlijk als zakelijk vlak. Mijn winst en omzet zijn hoger dan ik ooit had durven dromen, ik slaap beter, voel me rustiger en ben daardoor ook een leukere partner en moeder.

Stella Peperkoorn - Eigenaar Marketingcomponist

Stella 2.jpg
SuccesStories: Over
Annita 2_edited.jpg

Ik benut nu mijn volledige potentie door te ondernemen op het niveau en voor de prijzen die passen bij mijn staat van dienst en expertise. The Next Level heeft mij op meerdere vlakken een transformatie gebracht.

Voordat ik instapte in The Next Level was ik, na ruim 20 jaar ondernemerschap, mijn bedrijf volledig ontgroeid. Ik haalde geen voldoening meer uit mijn werk, wilde op een hoger niveau met mijn klanten werken en betaald krijgen wat ik waard ben, maar had geen idee hoe ik dit slim en strategisch kon aanpakken. Dankzij het traject heb ik meerdere vlakken een transformatie doorgemaakt. Ik verkoop nu de waarde van mijn werk in plaats van mijn uren, doe geen kleine klussen meer en kan mijn volledige potentie benutten door strategisch vs uitvoerend werk te doen. Alles aan het traject was ontzettend waardevol van het ontwikkelen van mijn groeistrategie en verdienmodel tot het optimaliseren van mijn aanbod en prijzen, positionering, marketing, salesstrategie en meer. De combinatie van het bouwen van een sterk strategisch fundament en het werken aan mijn persoonlijke groei en doorbreken van mentale en gedragspatronen hebben voor mij echt het verschil gemaakt.

Annita van den Ouden - Eigenaar Supportly

SuccesStories: Over

Ik draai nu meer omzet in minder tijd, heb ik een consistente klantenstroom en werk met nieuwe klanten die mij veel beter betalen. Ro heeft mij geleerd om in overvloed te denken en hoe ik mijn money mindset kan verbeteren."

Voordat ik instapte in The Next Level was ik zoekende naar een manier om mijn bedrijf slim op te schalen zonder nog meer uren te hoeven werken. Vooraf had ik zeker twijfels bij de investering, omdat ik niet gewend was om grote investeringen en ook bang was voor iemand die veel beloofd en weinig waar maakt. Maar achteraf valt de investering reuze mee en ik heb het tijdens het traject al terugverdient. Ro is geen ‘typische’ business coach die veel beloofd, zonder echte resultaten, maar is enorm deskundig op zowel bedrijfs en mental vlak en juist die combinatie maakt haar zo goed.

Juanita Houthuizen - Eigenaar Realief Online Business Management

Screenshot 2022-04-30 at 18.00_edited.jpg
SuccesStories: Over
Myrthe 2_edited.png

Tijdens The Next Level haalde ik mijn hoogste maandomzet ooit, ontwikkelde en verkocht ik mijn nieuwe aanbod en trok ik meerdere nieuwe klanten aan voor mijn praktijk.

Ik ben ingestapt omdat ik meer klanten wilde aantrekken voor mijn coachingspraktijk en mijn winst- en omzetdoelen wilde behalen binnen een 24-urige werkweek. Ik meerdere business consultants en coaches gesproken en bewust voor Ro gekozen. De combinatie van haar wetenschappelijke achtergrond en haar track record als business consultent en psycholoog is echt uniek en heb ik bij geen enkele andere business coach gezien. Het is niet in woorden uit te drukken hoeveel The Next Level mij heeft gebracht. Ik heb tijdens het traject mijn hoogste maandomzet tot nu toe gehaald, een ijzersterk aanbod ontwikkeld wat ik direct verkocht en weet precies waar mijn focus moet liggen op mijn praktijk te groeien. Zonder Ro was ik nooit gekomen waar ik nu sta  en was ik nooit zo snel en makkelijk gegroeid in winst en klanten. Ze heeft mij laten zien hoe ik op mijn voorwaarden, met een 24-urige werkweek, mijn bedrijf kan groeien met aandacht voor mijn welzijn. En dit heeft niet alleen impact gehad op de groei van mijn bedrijf maar ook veel meer rust en plezier gebracht in mijn leven en in mijn gezin.

Myrthe Dokter - HSP Deskundige en coach

SuccesStories: Over

Dankzij Ro heb ik nu helderheid in mijn strategische keuzes en onderneem ik met focus op mijn eigen voorwaarden. Het ondernemerschap voelt nu logisch en simpel, een wereld van verschil met hoe ingewikkeld ik het eerst voor mezelf maakte.

Voordat ik instapte in The Next Level was ik zoekende naar de juiste strategie om mijn praktijk te groeien. Ik had al een online ondernemersprogramma gevolgd maar dit gaf me niet de begeleiding die ik nodig had. Ik heb meerdere business coaches gesproken en Ro sprong eruit vanwege haar expertise en visie op bewust ondernemerschap. Ro kan ontzettend goed en snel mijn en ideeën en visie vertalen naar slimme strategieën die voor mij goed werken. Ze houdt daarin perfect de balans tussen mij accountable houden en mijn autonomie respecteren en mij mijn verantwoordelijkheid geven. Haar kracht is om mij elke keer weer terug te brengen naar de kern en naar de essentie. Op de meest simpele en effectieve manier ondernemen en groeien zonder fluf, ruis of onnodig gedoe.
Dankzij The Next Level ben ik voor mijn waarde en visie gaan staan en enorm gegroeid in mijn identiteit als ondernemer. Ik heb houvast om de juiste strategische keuzes te maken en weet ik effectief de waarde van mijn werk effectief overbengen te brengen en ideale klanten aan te trekken. Ro heeft me laten zien waar mijn blinde vlekken zaten, welke overtuigingen ik moest loslaten en hoe ik mijn eigen plezier en voldoening centraal kan stellen in mijn bedrijf.  Ondernemen is nu zo logisch en simpel dat ik me niet kan voorstellen hoe ingewikkeld ik het mezelf eerst heb gemaakt.

Claire 2.png

Claire Kroon - Expert Geboortezorg

SuccesStories: Over
SuccesStories: Over ons

Ik ben stevig voor mijn waarde gaan staan, maak bewustere keuzes en trek nu veel makkelijker klanten. Haar unieke balans tussen ondernemen vanuit ratio en vanuit gevoel was precies wat ik nodig had.

Ik ben ingestapt in The Next level omdat ik een disbalans ervaarde tussen de energie die ik in mijn bedrijf stopte en de resultaten die eruit kwamen. Ik was richtingloos en miste focus. Ro heeft mij stap voor stap geholpen geholpen om mijn bedrijf te groeien door samen met mij een sterk strategisch fundament neer te zetten, voor o.a. mijn positionering, aanbod, marketing en salesstrategie, en door te laten zien welke belemmerende overtuigingen en patronen ik los mocht laten om te groeien als ondernemer. Dankzij het traject trek ik nu redelijk makkelijk klanten aan voor mijn aanbod, ben ik echt voor mijn waarde gaan staan, heb ik weer vertrouwen in mijn kwaliteit en focus in mijn ondernemerschap. Ik ga nu bewuster met mijn tijd om, maak bewustere keuzes en stel concretere doelen. The Next Level was verhelderend, soms confronterend maar vooral heel ondersteunend en over alles was goed nagedacht. Ro heeft een mooie visie op ondernemerschap en weet daarin de balans te vinden tussen ondernemen vanuit ratio en ondernemen vanuit gevoel en dat was precies wat ik nodig had

Petra van Dreumel - Marketingexpert en coach

"Dankzij Ro is niet alleen mijn inzicht in mezelf en mijn bedrijf vergroot, maar ook mijn zelfvertrouwen. Ik weet nu precies waar mijn focus moet liggen, welke strategieën ik kan implementeren en welke gedragpatronen in mag doorbreken om mijn bedrijf te groeien op een manier te die bij mij past.

Barbara Rogoski - Senior TEDx Speaker Coach - Eigenaar Succesful Speaker Now

Barbara.jpg
SuccesStories: Over ons

“Ik zeg nu nee tegen klanten die niet bij mij passen en focus me op klanten die wel de waarde van mijn werk inzien en hier goed voor betalen. Ro heeft me het zelfvertrouwen en de strategische basis gegeven om mijn prijzen te verdubbelen, mijn onderneming te professionaliseren en binnen no-time mijn ideale klant aan te trekken."

Ik ben met Ro gaan werken omdat ik nog niet op consistente basis nieuwe klanten aantrok waardoor mijn winst en omzetgroei achterbleven. The Next Level heeft mij de strategische basis en het zelfvertrouwen gegeven om mijn onderneming te professionaliseren, mijn prijzen te verdubbelen en een sterke sales- en marketingstrategie en aanbod te ontwikkelen waarmee in binnen no-time mijn ideale klant wist aan te trekken. Ik zeg nu nee tegen klanten die niet bij mij passen en focus me op klanten die wel de waarde van mijn inzien en hier goed voor betalen.

Sandra Stempfle - Eigenaar Sandra Christina Photography

SuccesStories: Over ons
SuccesStories: Over ons

"Ik heb met veel coaches gewerkt maar weinig zijn er zo goed als Ro. Ze heeft een heldere visie en onderbouwd goed waarom bepaalde strategische keuzes goed voor mijn bedrijf zullen werken."

Voordat ik met Ro aan de slag ging was ik zoekende naar de juiste merkstrategie en positionering voor mijn bedrijf Manevesto en naar houvast om hierin echt doordachte keuzes te maken. Ik voelde dat er meer in mij en mijn bedrijf zat maar zocht naar iemand die dit eruit kon halen op een manier die bij mij past. Dankzij Ro heb ik nu een heldere strategie die past bij mijn waarden, missie en visie. Ik heb met veel coaches gewerkt maar weinig zijn er zo goed als Ro. Ze heeft een heldere visie en onderbouwd goed waarom bepaalde strategische keuzes goed voor mijn bedrijf werken en geeft echt goed advies in plaats van een coach die je alles zelf laat uitzoeken.

Eve Tomaszewski - Eigenaar content- & PR-bureau Manevesto

manevesto-media-school-eve-683x1024_edited.jpg
Romany (Ro) Titre - Conscialize voor vrouwelijke ondernemers_edited_edited.jpg

Gun jezelf het beste en ontdek vandaag nog jouw groeipotentie

Voel je dat er meer in jezelf en je bedrijf zit dan er nu uitkomt? Net als voor je klanten kan het ook voor jou waardevol te sparren met een deskundig adviseur. Ja, natuurlijk kun je alles zelf uitzoeken maar dit kost je wel onnodige tijd, geld en energie en dat is zonde.  Hoe fijn is het als er iemand met je meedenkt voor een hernieuwde focus, strategisch advies en rust in je hoofd? Dag mag je ook jezelf eens gunnen.


Ben je een ervaren ondernemer en zoek je naar de juiste strategie om te groeien op een manier die past bij jouw doelen en visie? Dan is de High-Level Strategiesessie voor jou.


Binnen een uur bespreken we jouw grootste businessuitdagingen en groeikansen en deel ik welke stappen je vandaag nog kunt zetten voor meer focus, winst en klanten.

Vrijblijvend en kosteloos.

SuccesStories: Over ons
bottom of page