keren-levand-vKTEG8DVS6g-unsplash_edited

Laat je inspireren door de succesverhalen van deze topondernemers

Samen met Conscialize hebben zij hun bedrijf naar een hoger niveau getild.
Benieuwd welke transformatie jij ook kunt doormaken?

"A plan without action is nothing but a dream."

Modern Work Space
WhatsApp-Image-2020-06-15-at-11.29.44-78

"Ik voelde dat het erin zit, maar was op zoek naar iemand die het naar buiten kon brengen."

Eve Tomaszewski - Founder Manevesto

Voordat ik met Ro aan de slag ging struggelde ik met wat moet precies mijn merkbelofte zijn. Ik had meer houvast nodig om echt een doordachte keuzes te kunnen maken en werken met Conscialize heeft me hier een hele goeie basis voor gegeven.

Ik voelde dat het erin zit, maar was op zoek naar iemand die het naar buiten kon brengen op een manier die aansluit bij mijn missie de vrouwelijke ondernemers die ik graag wil helpen.

"Mijn werk met Sugarrr is veel dichter bij mijn persoonlijke doelen komen te staan en ik heb nu veel meer plezier in het ondernemen."

Marilyn - Founder Sugarrr

Voordat ik startte bij Conscialize had ik nog geen helder plan voor het groeien van mijn bedrijf. Met de ontwikkeling van de collectie en het bepalen van mijn prijzen deed ik eigenlijk maar wat.

Werken met Conscialize heeft me heel veel inzicht, duidelijkheid en bevestiging gegeven door de onderzoekscijfers, dat de volgende stappen in mijn onderneming in de juiste richting worden gezet. De financiële kant van mijn business bekijken en het ontwikkelen van een pricingstrategie was een hele eye-opener.


Ik ben nu ook zekerder van mijn merk en mijn eigen kwaliteiten en als ik nu naar de concurrentie kijk dan denk ik: “Ja, dat kan ik ook!”

Marilyn-Sugarrr.jpg
Valentine%20Berning%20Purpose%20Coach%20

"Ik moet vooral bij mezelf blijven en bij wat ik wil." Valentine Berning - Purposecoach en multipassionate ondernemer

Het onderzoek naar de behoeftes en diepere drijfveren van mijn doelgroep, ter aanscherping van mijn high-end purpose programma was zeker waardevol en Conscialize heeft daarin een duidelijke structuur en kaders opgezet.


Ik heb er uit gehaald dat je juist meer je doelgroep met de antwoorden mag laten komen. En dat purpose voor mij gesneden koek is, maar voor mijn doelgroep niet zozeer. Het gaat hen veel meer om het resultaat (van deelname aan het purpose programma) namelijk: plezier, passie, vrijheid, genieten, betere balans en financiële vrijheid.

Ik vond de samenwerking met Conscialize heel prettig vanwege de rust, aandacht en zorgvuldigheid in hoe Ro de zaken aanpakt en ik heb eruit gehaald dat ik ook bij mezelf moet blijven en wat ik wil.

Coming Soon