top of page
Romany (Ro) Titre - Conscialize_edited.jpg

Meer winst, klanten en tijd.

Sinds de start van Conscialize heb ik 200+ ondernemers persoonlijk geadviseerd en begeleid naar the Next Level. Ik zag hun winst en omzet verdubbelen, hun welzijn vergroten en hun werkuren halveren, met meer tijd, plezier en voldoening als gevolg. 

Dit zijn hun succesverhalen.


Direct een persoonlijke strategiesessie plannen?

SuccesStories: Welkom

Mijn business en leven zijn compleet getransformeerd. Mijn winst en omzet zijn verdubbeld en ik neem nu regelmatig dagen vrij.

Voordat ik instapte in The Next Level was ik altijd druk en ontbrak het me aan strategie en focus, waardoor mijn winst en omzetgroei achterbleef. Binnen 6 maanden na de start van het traject zijn mijn business en leven compleet getransformeerd. Mijn winst en omzet zijn verdubbeld, mijn werkuren zijn afgenomen, ik haal oprecht weer voldoening uit mijn werk en ik heb niet meer continue het gevoel dat ik tijd tekort kom. Door de combinatie haar strategische en psychologische expertise, die tijdens van het traject die hand in hand gaan, helpt Ro je hele grote stappen maken in je groei, zowel op persoonlijk als zakelijk vlak. Mijn winst en omzet zijn hoger dan ik ooit had durven dromen, ik slaap beter, voel me rustiger en ben daardoor ook een leukere partner en moeder.

Stella 2.jpg

Stella Peperkoorn - Eigenaar Marketingcomponist

SuccesStories: Over

Ik kan nu mijn volledige potentie benutten door te ondernemen op het niveau en voor de prijzen die passen bij mijn staat van dienst en expertise. The Next Level heeft mij op meerdere vlakken een transformatie gebracht.

Voordat ik instapte in The Next Level was ik, na ruim 20 jaar ondernemerschap, mijn bedrijf volledig ontgroeid. Ik haalde geen voldoening meer uit mijn werk, wilde op een hoger niveau met mijn klanten werken en betaald krijgen wat ik waard ben, maar had een idee hoe ik dit slim en strategisch kon aanpakken. Dankzij het traject heb ik meerdere vlakken een transformatie doorgemaakt. Ik verkoop nu de waarde van mijn werk in plaats van mijn uren, doe geen kleine klussen meer en kan mijn volledige potentie benutten door strategisch vs uitvoerend werk te doen. Alles aan het traject was ontzettend waardevol van het ontwikkelen van mijn groeistrategie en verdienmodel tot het optimaliseren van mijn aanbod en prijzen, positionering, marketing, salesstrategie en meer. De combinatie van het bouwen van een sterk strategisch fundament en het werken aan mijn persoonlijke groei en doorbreken van mentale en gedragspatronen hebben voor mij echt het verschil gemaakt.

Annita 2_edited.jpg

Annita van den Ouden - Eigenaar Supportly

SuccesStories: Over

Ik draai nu meer omzet in minder tijd, heb ik een consistente klantenstroom en werk met nieuwe klanten die mij veel beter betalen. Ro heeft mij geleerd om in overvloed te denken en hoe ik mijn money mindset kan verbeteren."

Voordat ik instapte in The Next Level was ik zoekende naar een manier om mijn bedrijf slim op te schalen zonder nog meer uren te hoeven werken. Vooraf had ik zeker twijfels bij de investering, omdat ik niet gewend was om grote investeringen en ook bang was voor iemand die veel beloofd en weinig waar maakt. Maar achteraf valt de investering reuze mee en ik heb het tijdens het traject al terugverdient. Ro is geen ‘typische’ business coach die veel beloofd, zonder echte resultaten, maar is enorm deskundig op zowel bedrijfs en mental vlak en juist die combinatie maakt haar zo goed.

Screenshot 2022-04-30 at 18.00_edited.jpg

Juanita Houthuizen - Eigenaar Realief Online Business Management

SuccesStories: Over

Ik heb nu een ijzersterk strategisch fundament, houvast om de juiste keuzes te maken, mijn expertise te claimen en te ondernemen vanuit focus en vanuit mijn essentie. Ondernemen nu is zo logisch en simpel dat ik me bijna niet meer kan voorstellen hoe ingewikkeld ik het mezelf eerst heb gemaakt.

Voordat ik instapte in The Next Level was ik niet doelgericht bezig en zoekende naar de juiste strategie om mijn praktijk te groeien. Ik had al een online programma voor ondernemers gevolgd maar dit gaf me niet de persoonlijke begeleiding die ik nodig had. Ik heb meerdere business coaches gesproken en Ro sprong eruit vanwege haar expertise als consultant en visie op bewust ondernemerschap. Dankzij the Next Level ben ik ben enorm gegroeid in mijn identiteit als ondernemen en ben echt voor mijn visie en waarde gaan staan. Ro heeft mij laten zien waar mijn blinde vlekken zaten, welke overtuigingen en copingsmechanismen ik los mocht laten om te groeien en hoe ik mijn eigen plezier en voldoening een centrale plek kan en mag geven in mijn ondernemerschap. Mijn strategische fundament staat, waardoor ik nu helderheid heb, focus en hoe effectief de waarde van mijn werk kan overbrengen.


Ro kan ontzettend goed en snel mijn en ideeën en visie vertalen naar slimme strategieën die voor mij goed werken. Ze houdt daarin perfect de balans tussen mij accountable houden en mijn autonomie respecteren en mij mijn verantwoordelijkheid geven. Haar kracht is om mij elke keer weer terug te brengen naar de kern en naar de essentie. Op de meest simpele en effectieve manier ondernemen en groeien zonder fluf, ruis of onnodig gedoe. Ik ben enorm dankbaar voor haar begeleiding en voor de rust die ze uitstraalt en mij gegeven heeft. Ik voel me nu zeker over mezelf, mijn aanbod en mijn expertise en weet mijn ideale klant aan te trekken. En ik ervaar weer rust, vertrouwen en plezier in mijn onderneming. 

Claire 2.png

Claire Kroon - Expert Geboortezorg

SuccesStories: Over

Tijdens The Next Level haalde ik mijn hoogste maandomzet ooit, ontwikkelde en verkocht ik mijn nieuwe zakelijke aanbod en trok ik meerdere nieuwe klanten aan voor mijn praktijk.

Ik ben ingestapt in The Next Level omdat ik meer klanten wilde aantrekken voor mijn coachingspraktijk, wilde weten waar mijn focus en prioriteiten moeten liggen om mijn winst en omzetdoelen te halen binnen een 24-urige werkweek en een nieuw aanbod wilde neerzetten voor de zakelijke markt. Voordat ik instapte heb ik meerdere business consultants gesproken en bewust voor Ro gekozen. De combinatie van haar wetenschappelijke achtergrond en haar track record en expertise als zowel internationaal consultent en psycholoog is echt uniek en heb ik bij geen enkele andere business coach of consultant gezien. Het is niet in woorden uit te drukken hoeveel The Next Level mij heeft gebracht.  Ik heb tijdens het traject mijn hoogste maandomzet ooit gehaald, samen met Ro een ijzersterk aanbod ontwikkeld voor de zakelijke markt en een strategie waarmee ik direct mijn nieuwe B2B aanbod verkocht en meerdere nieuwe klanten aantrok voor mijn praktijk. Ik weet nu precies op welke activiteiten ik me wel en niet moet richten om mijn winst en omzetdoelen te halen en mijn saleskennis en vaardigheden zijn nu echt van een hoger niveau. Zonder Ro was ik nooit gekomen waar ik nu sta met mijn praktijk en was ik nooit zo snel en makkelijk gegroeid in winst en klanten. Ik ben enorm gegroeid als ondernemer en ik heb gedragspatronen doorbroken die in de weg stonden van mijn groei. Ro heeft mij laten zien hoe ik vanuit rust en op mijn voorwaarden, binnen een 24-urige werkweek, mijn bedrijf kan groeien met aandacht voor mijn welzijn. En dit heeft niet alleen impact gehad op de groei van mijn bedrijf maar ook veel meer rust en plezier gebracht in mijn leven en in mijn gezin.

myrthe 5_edited.jpg

Myrthe Dokter - HSP Deskundige en coach

SuccesStories: Over

"Dankzij Ro heb ik mijn strategische richting, focus en vertrouwen in ondernemerschap herwonnen. Haar strategische benadering, advies en empathische begeleiding hebben me ongelooflijk veel bijgebracht."

Voordat ik met Ro samenwerkte, besefte ik dat mijn bedrijf behoefte had aan meer focus en strategische richting. Dankzij Ro's inzicht en begeleiding heb ik mijn focus herwonnen en weet ik nu welke strategieën ik moet inzetten om mijn bedrijf op een voor mij passende manier te laten groeien. Mijn zelfvertrouwen in mijn ondernemerschap is aanzienlijk toegenomen, mijn zelfbewustzijn is versterkt en ik heb beter inzicht gekregen in de gedragspatronen die ik moet doorbreken om consistente groei in mijn bedrijf te realiseren. Ro is een uiterst strategische, empathische en toegewijde consultant en psycholoog. Ik heb enorm veel van haar geleerd en kan haar van harte aanbevelen aan elke vrouwelijke ondernemer die haar bedrijf naar nieuwe hoogten wil brengen.

Barbara Rogoski - Eigenaar Succesful Speaker Now - Senior TEDx Speaker Coach

Barbara Rogoski_edited.jpg
SuccesStories: Over ons
Petra van Dreumel - Coach_edited_edited.jpg

Ik ben voor mijn waarde gaan staan, maak bewustere keuzes en trek nu veel makkelijker klanten. Ro weet precies de balans te vinden tussen ondernemen vanuit ratio en vanuit gevoel en dat was precies wat ik nodig had.

Ik ben ingestapt in The Next level omdat ik een disbalans ervaarde tussen de energie die ik in mijn bedrijf stopte en de resultaten die eruit kwamen. Ik was richtingloos en miste focus. Ro heeft mij stap voor stap geholpen geholpen om mijn bedrijf te groeien door samen met mij een sterk strategisch fundament neer te zetten, voor o.a. mijn positionering, aanbod, marketing en salesstrategie, en door te laten zien welke belemmerende overtuigingen en patronen ik los mocht laten om te groeien als ondernemer. Dankzij het traject trek ik nu redelijk makkelijk klanten aan voor mijn aanbod, ben ik echt voor mijn waarde gaan staan, heb ik weer vertrouwen in mijn kwaliteit en focus in mijn ondernemerschap. Ik ga nu bewuster met mijn tijd om, maak bewustere keuzes en stel concretere doelen. The Next Level was verhelderend, soms confronterend maar vooral heel ondersteunend en over alles was goed nagedacht. Ro heeft een mooie visie op ondernemerschap en weet daarin de balans te vinden tussen ondernemen vanuit ratio en ondernemen vanuit gevoel en dat was precies wat ik nodig had

Petra van Dreumel - Marketingexpert en coach

SuccesStories: Over ons

“Ik zeg nu nee tegen klanten die niet bij mij passen en focus me op klanten die wel de waarde van mijn werk inzien en hier goed voor betalen. Mijn prijzen zijn verdubbeld, mijn onderneming geprofessionaliseerd en ik wist binnen no-time mijn ideale klant aan te trekken."

Ik ben met Ro gaan werken omdat ik nog niet op consistente basis nieuwe klanten aantrok waardoor mijn winst en omzetgroei achterbleven. The Next Level heeft mij de strategische basis en het zelfvertrouwen gegeven om mijn onderneming te professionaliseren, mijn prijzen te verdubbelen en een sterke sales- en marketingstrategie en aanbod te ontwikkelen waarmee in binnen no-time mijn ideale klant wist aan te trekken. Ik zeg nu nee tegen klanten die niet bij mij passen en focus me op klanten die wel de waarde van mijn inzien en hier goed voor betalen.

Sandra Stempfle - Eigenaar Sandra Christina Photography

"Ik heb met veel coaches gewerkt maar weinig zijn er zo goed als Ro. Ze heeft een heldere visie en onderbouwd goed waarom bepaalde strategische keuzes goed voor mijn bedrijf zullen werken."

Voordat ik met Ro aan de slag ging was ik zoekende naar de juiste merkstrategie en positionering voor mijn bedrijf Manevesto en naar houvast om hierin echt doordachte keuzes te maken. Ik voelde dat er meer in mij en mijn bedrijf zat maar zocht naar iemand die dit eruit kon halen op een manier die bij mij past. Dankzij Ro heb ik nu een heldere strategie die past bij mijn waarden, missie en visie. Ik heb met veel coaches gewerkt maar weinig zijn er zo goed als Ro. Ze heeft een heldere visie en onderbouwd goed waarom bepaalde strategische keuzes goed voor mijn bedrijf werken en geeft echt goed advies in plaats van een coach die je alles zelf laat uitzoeken.

Eve Tomaszewski - Eigenaar content- & PR-bureau Manevesto

manevesto-media-school-eve-683x1024_edited.jpg
SuccesStories: Over ons
SuccesStories: Over ons
Romany (Ro) Titre - Conscialize voor vrouwelijke ondernemers_edited.jpg

Klaar voor jouw ondernemersdoorbraak?

Wil jij op je eigen manier jouw omzetplafond doorbreken en meer impact maken, zonder overvolle agenda? Ben jij klaar om het ondernemerschap bewuster en holistisch aan te pakken?


Plan een vrijblijvende strategiesessie met mij in en ontdek welke groeikansen ik zie voor jouw bedrijf en welke stappen je vandaag nog kunt zetten om bewuste groei te realiseren. 

SuccesStories: Over ons
bottom of page