top of page
Romany (Ro) Titre - Conscialize.jpg

Ben jij het volgende succesverhaal?

Sinds de start van Conscialize heb ik 150+ vrouwelijke ondernemers persoonlijk geadviseerd en begeleid naar hun Next Level in winst, impact en welzijn.

Dit zijn hun succesverhalen. Who's next?

SuccesStories: Welkom

"Zonder Ro was ik nooit gekomen waar ik nu sta met mijn praktijk en was ik nooit zo snel en makkelijk gegroeid in winst, omzet en klanten. Ze heeft mij laten zien hoe ik vanuit rust en op mijn voorwaarden mijn bedrijf kan groeien, zonder in te leveren op welzijn".

Myrthe Dokter

SuccesStories: Tekst
Claire 3_edited.jpg

Ondernemen nu is zo logisch en simpel dat ik me bijna niet meer kan voorstellen hoe ingewikkeld ik het mezelf eerst heb gemaakt. Mijn strategisch fundament staat en dit geeft me focus, houvast om de juiste keuzes te maken, mijn expertise te claimen en te ondernemen vanuit mijn essentie.  

Voordat ik instapte in The Next Level was ik niet doelgericht bezig, afgeleid en zoekende naar de juiste strategie om mijn praktijk te groeien. Ik had al een online programma voor ondernemers gevolgd maar dit gaf me niet de persoonlijke begeleiding die ik nodig had om de kennis die ik had opgedaan door te vertalen naar een plan die goed voor mijn business werkt. Ik heb meerdere business coaches gesproken en Ro sprong eruit vanwege haar expertise en visie op bewust ondernemerschap.


Ik ben enorm gegroeid in mijn identiteit als ondernemen en ben echt voor mijn visie en waarde gaan staan. Ro heeft mij laten zien waar mijn blinde vlekken zaten, welke overtuigingen en copingsmechanismen ik los mocht laten om te groeien en hoe ik mijn eigen plezier en voldoening een centrale plek kan en mag geven in mijn ondernemerschap.

Mijn strategische fundament staat, waardoor ik nu helderheid heb en precies weet waar mijn focus moet liggen en hoe ik effectief de waarde van mijn werk kan overbrengen.


Ro kan ontzettend goed en snel mijn en ideeën en visie vertalen naar slimme strategieën die voor mij goed werken. Ze houdt daarin perfect de balans tussen mij accountable houden en mijn autonomie respecteren en mij mijn verantwoordelijkheid geven. Haar kracht is om mij elke keer weer terug te brengen naar de kern en naar de essentie. Op de meest simpele en effectieve manier ondernemen en groeien zonder fluf, ruis of onnodig gedoe.

Ik ben enorm dankbaar voor haar begeleiding en voor de rust die ze uitstraalt en mij gegeven heeft. Ik voel me nu zeker over mezelf, mijn aanbod en mijn expertise en weet mijn ideale klant aan te trekken. En ik ervaar weer rust, vertrouwen en plezier in mijn onderneming. 

Claire Kroon

SuccesStories: Over

"Een sessie bij Ro heeft me al meer opgeleverd dan 3 maanden bij een andere coach. Ondanks mijn 20+ jaar ervaring als strategisch adviseur heb ik alsnog veel van haar geleerd. Ze is enorm deskundig, heeft een brede expertise en haar haarscherpe visie en advies was precies wat ik nodig had om mijn focus terug te vinden en verder te groeien in winst en omzet.

Isayvani Naicker

SuccesStories: Citaat
Screenshot 2022-04-30 at 18.00_edited.jpg

Ik draai nu meer omzet in minder tijd, heb ik een consistente klantenstroom en werk met nieuwe klanten die mij veel beter betalen. Ro heeft mij geleerd om in overvloed te denken en hoe ik mijn money mindset kan verbeteren."

Voordat ik instapte in The Next Level was ik zoekende naar een manier om mijn bedrijf slim op te schalen zonder nog meer uren te hoeven werken. Vooraf had ik zeker twijfels bij de investering, omdat ik niet gewend was om grote investeringen en ook bang was voor iemand die veel beloofd en weinig waar maakt. Maar achteraf valt de investering reuze mee en ik heb het tijdens het traject al terugverdient.

Ro is geen ‘typische’ business coach die veel beloofd, zonder echte resultaten, maar is enorm deskundig op zowel bedrijfs en mental vlak en juist die combinatie maakt haar zo goed.

Juanita Houthuizen

SuccesStories: Over

Wow! Een week na onze sessie had ik al een JA van een nieuwe klant én 3 potentiële klanten. Als je me dit twee weken geleden had gezegd, had ik het niet geloofd.

Desiree de Vries

SuccesStories: Tekst
Petra-van-Dreumel_thumbnail_edited_edited.jpg

"Ro hielp mij bewustere keuzes maken in mijn onderneming en stap voor stap mijn bedrijf groeien. The Next Level bracht bij meer energie, helderheid, focus en vertrouwen in mijn ondernemerschap en een sterker aanbod, marketing en lanceerstrategie."

Petra van Dreumel

Voordat ik startte bij Conscialize was ik afwachtend en richtingloos. Er was nog niet genoeg balans tussen de energie die ik in dingen stopte en het resultaat wat er uit kwam. Ik miste focus. Ro heeft mij geholpen om meer focus aan te brengen in mijn activiteiten, een sterker aanbod te formuleren en een strategie te bepalen voor mijn lancering. Ik ben bewuster met mijn tijd gaan omgaan, ik ben concretere doelen gaan stellen en meer vanuit mijn waarde gaan handelen. Het was verhelderend, soms confronterend maar vooral heel ondersteunend. Ro heeft veel inhoudelijke kennis en een mooie visie die goed pasten bij wat ik nodig had. Het waren hele fijne sessies waar ik energie en meer helderheid van kreeg en die mij stap voor stap hielpen om mijn bedrijf op te bouwen. Daarnaast hielp dit proces mij om bewustere keuzes te maken in mijn onderneming en meer vertrouwen te hebben in wat ik te bieden heb en hoe ik het aan kan pakken.

SuccesStories: Over ons

Ro kan heel snel doorgronden waar je businessuitdagingen liggen en ik weet nu precies welke stappen ik kan zetten om mijn bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Ze is rustgevend, motiverend, heeft een brede expertise en ik ben ontzettend dankbaar voor haar waardevolle advies en begeleiding.

Maria Lima

SuccesStories: Tekst
manevesto-media-school-eve-683x1024_edited.jpg

"Mijn merkpropositie is nu helder en sluit perfect aan bij mijn missie. Ik heb met veel coaches gewerkt maar het advies van Conscialize is echt goed en onderbouwd, in plaats van een coach die je zelf alles laat uitzoeken. "

Eve Tomaszewski - PR Strateeg / Founder Manevesto & The Goaldiggers Club

"Voordat ik met Ro aan de slag ging struggelde ik met wat moet precies mijn merkbelofte zijn. Ik had meer houvast nodig om echt  doordachte keuzes te kunnen maken en werken met Conscialize heeft me hier een hele goeie basis voor gegeven. Ik voelde dat het erin zat, maar was op zoek naar iemand die het naar buiten kon brengen op een manier die aansluit bij mijn missie en de vrouwelijke ondernemers die ik graag wil helpen. Ro heeft echt een heldere visie en onderbouwd heel goed waarom bepaalde keuzes in mijn (merk)strategie goed zullen werken. Ik heb met veel coaches gewerkt maar het advies van Conscialize is echt onderbouwd. Ook krijg je echt goed advies in plaats van een coach die je vervolgens weer zelf alles laat uitzoeken.

SuccesStories: Over ons
Screenshot 2021-10-22 at 13.52.25.png

"Het traject heeft me de strategische handvatten en het zelfvertrouwen gegeven om mijn prijzen te verdubbelen en mijn sales, marketing en aanbod te professionaliseren, waardoor ik binnen no-time mijn nieuwe aanbod wist te verkopen aan mijn ideale klant."

Sandra Stempfle - Fotograaf & Graphic Designer

“Werken met Conscialize heeft structuur in mijn bedrijf gebracht en rust in mijn hoofd. Ik heb nu helder waar ik naartoe wil en welke stappen ik moet zetten. Ik werk nu veel professioneler en efficiënter en ik durf ook nee te zeggen tegen klanten. Mijn focus ligt nu op klanten die wel de waarde inzien van mijn werk. Het strategisch advies van Ro heeft me de  handvatten en het zelfvertrouwen gegeven om mijn prijzen te verdubbelen en mijn salesproces, marketing en aanbod te professionaliseren, waardoor ik binnen no-time mijn nieuwe aanbod wist te verkopen aan mijn ideale klant. "

SuccesStories: Over ons
Screen Shot 2020-07-23 at 18.24.34.png

"Werken met Conscialize heeft me veel inzicht, duidelijkheid en bevestiging gegeven, dat de volgende stappen in mijn onderneming in de juiste richting worden gezet."

Marilyn - Founder Sugarrr (sustainable fashion brand)

Voordat ik startte bij Conscialize had ik nog geen helder plan voor het groeien van mijn bedrijf. Met de ontwikkeling van de collectie en het bepalen van mijn prijzen deed ik eigenlijk maar wat. Ik dacht er nog niet zo bewust over na wat leidde tot veel losse producten die geen collectie vormden. Werken met Conscialize heeft me veel inzicht, duidelijkheid en bevestiging gegeven door de onderzoekscijfers, dat de volgende stappen in mijn onderneming in de juiste richting worden gezet. Het is heel prettig dat de je business strategie op je persoonlijkheid wordt afgestemd. De financiële kant van mijn business bekijken en het ontwikkelen van een pricingstrategie was een hele eye-opener. Ook staat bij het maken van een nieuw item nu de behoefte van de klant centraal. Ik ben nu ook zekerder van mijn merk en mijn eigen kwaliteiten en als ik nu naar de concurrentie kijk dan denk ik: “Ja, dat kan ik ook!”

SuccesStories: Over ons
185752354_4103740492982461_1805934049832177541_n.jpg

Ik heb nu een ijzersterk aanbod en heldere messaging en copy, waarmee ik nu echt de markt op kan om het verschil te maken voor de vrouwelijke professional en ondernemer. 

Valentine Berning

Voordat ik bij Conscialize startte was ik nog best wel op zoek met mijn high-end programma Living your Freaking Purpose naar wie is nou precies mijn doelgroep, wat is nou echt de pijn en het verlangen van die vrouwelijke ondernemer en hoe kan ik mijn high-end aanbod, marketing en sales(copy) aanscherpen.


Ro heeft mij geholpen te verhelderen wie mijn doelgroep is en laten ontdekken en definiëren waar de pijn en het verlangen zit van de vrouwelijke ondernemer. Ik kan hier nu veel beter op inspelen met mijn high-end online aanbod en in mijn marketing en salespagina en kan nu echt de markt op en het verschil kan maken voor vrouwelijke professional en de vrouwelijke high-end ondernemer.

SuccesStories: Over ons
Romany (Ro) Titre - Conscialize voor vrouwelijke ondernemers_edited.jpg

Klaar voor jouw ondernemersdoorbraak?

Wil jij op je eigen manier jouw omzetplafond doorbreken en meer impact maken, zonder overvolle agenda? Ben jij klaar om het ondernemerschap bewuster en holistisch aan te pakken?


Plan een vrijblijvende strategiesessie met mij in en ontdek welke groeikansen ik zie voor jouw bedrijf en welke stappen je vandaag nog kunt zetten om bewuste groei te realiseren. 

SuccesStories: Over ons
bottom of page