top of page
manevesto-media-school-eve-683x1024_edited.jpg

"Mijn merkpropositie is nu helder en sluit perfect aan bij mijn missie. Ik heb met veel coaches gewerkt maar het advies van Conscialize is echt goed en onderbouwd, in plaats van een coach die je zelf alles laat uitzoeken. "

Eve Tomaszewski - PR Strateeg / Founder Manevesto & The Goaldiggers Club

"Voordat ik met Ro aan de slag ging struggelde ik met wat moet precies mijn merkbelofte zijn. Ik had meer houvast nodig om echt  doordachte keuzes te kunnen maken en werken met Conscialize heeft me hier een hele goeie basis voor gegeven. Ik voelde dat het erin zat, maar was op zoek naar iemand die het naar buiten kon brengen op een manier die aansluit bij mijn missie en de vrouwelijke ondernemers die ik graag wil helpen. Ro heeft echt een heldere visie en onderbouwd heel goed waarom bepaalde keuzes in mijn (merk)strategie goed zullen werken. Ik heb met veel coaches gewerkt maar het advies van Conscialize is echt onderbouwd. Ook krijg je echt goed advies in plaats van een coach die je vervolgens weer zelf alles laat uitzoeken.

SuccesStories: Over ons
Screenshot 2021-10-22 at 13.52.25.png

"Het traject heeft me de strategische handvatten en het zelfvertrouwen gegeven om mijn prijzen te verdubbelen en mijn sales, marketing en aanbod te professionaliseren, waardoor ik binnen no-time mijn nieuwe aanbod wist te verkopen aan mijn ideale klant."

Sandra Stempfle - Fotograaf & Graphic Designer

“Werken met Conscialize heeft structuur in mijn bedrijf gebracht en rust in mijn hoofd. Ik heb nu helder waar ik naartoe wil en welke stappen ik moet zetten. Ik werk nu veel professioneler en efficiënter en ik durf ook nee te zeggen tegen klanten. Mijn focus ligt nu op klanten die wel de waarde inzien van mijn werk. Het strategisch advies van Ro heeft me de  handvatten en het zelfvertrouwen gegeven om mijn prijzen te verdubbelen en mijn salesproces, marketing en aanbod te professionaliseren, waardoor ik binnen no-time mijn nieuwe aanbod wist te verkopen aan mijn ideale klant. "

SuccesStories: Over ons
Screen Shot 2020-07-23 at 18.24.34.png

"Werken met Conscialize heeft me veel inzicht, duidelijkheid en bevestiging gegeven, dat de volgende stappen in mijn onderneming in de juiste richting worden gezet."

Marilyn - Founder Sugarrr (sustainable fashion brand)

Voordat ik startte bij Conscialize had ik nog geen helder plan voor het groeien van mijn bedrijf. Met de ontwikkeling van de collectie en het bepalen van mijn prijzen deed ik eigenlijk maar wat. Ik dacht er nog niet zo bewust over na wat leidde tot veel losse producten die geen collectie vormden. Werken met Conscialize heeft me veel inzicht, duidelijkheid en bevestiging gegeven door de onderzoekscijfers, dat de volgende stappen in mijn onderneming in de juiste richting worden gezet. Het is heel prettig dat de je business strategie op je persoonlijkheid wordt afgestemd. De financiële kant van mijn business bekijken en het ontwikkelen van een pricingstrategie was een hele eye-opener. Ook staat bij het maken van een nieuw item nu de behoefte van de klant centraal. Ik ben nu ook zekerder van mijn merk en mijn eigen kwaliteiten en als ik nu naar de concurrentie kijk dan denk ik: “Ja, dat kan ik ook!”

SuccesStories: Over ons
Petra-van-Dreumel_thumbnail_edited_edited.jpg

"Ro hielp mij bewustere keuzes maken in mijn onderneming en stap voor stap mijn bedrijf groeien. The Next Level bracht bij meer energie, helderheid, focus en vertrouwen in mijn ondernemerschap en een sterker aanbod, marketing en lanceerstrategie."

Petra van Dreumel - Coach / Auteur / Geluksexpert & Marketingdirecteur

Voordat ik startte bij Conscialize was ik afwachtend en richtingloos. Er was nog niet genoeg balans tussen de energie die ik in dingen stopte en het resultaat wat er uit kwam. Ik miste focus. Ro heeft mij geholpen om meer focus aan te brengen in mijn activiteiten, een sterker aanbod te formuleren en een strategie te bepalen voor mijn lancering. Ik ben bewuster met mijn tijd gaan omgaan, ik ben concretere doelen gaan stellen en meer vanuit mijn waarde gaan handelen. Het was verhelderend, soms confronterend maar vooral heel ondersteunend. Ro heeft veel inhoudelijke kennis en een mooie visie die goed pasten bij wat ik nodig had. Het waren hele fijne sessies waar ik energie en meer helderheid van kreeg en die mij stap voor stap hielpen om mijn bedrijf op te bouwen. Daarnaast hielp dit proces mij om bewustere keuzes te maken in mijn onderneming en meer vertrouwen te hebben in wat ik te bieden heb en hoe ik het aan kan pakken.

SuccesStories: Over ons
185752354_4103740492982461_1805934049832177541_n.jpg

"Dankzij de begeleiding van Conscialize heb ik heb nu een ijzersterk aanbod, copy en salespagina omdat ik veel helderder heb wie precies mijn doelgroep is en wat hun pijn en verlangens zijn."

Valentine Berning - Purposecoach / Trainer / Actrice & Voice-over

Voordat ik bij Conscialize startte was ik nog best wel op zoek met mijn high-end programma Living your Freaking Purpose naar wie is nou precies mijn doelgroep, wat is nou echt de pijn en het verlangen van die vrouwelijke ondernemer en hoe kan ik mijn high-end aanbod, marketing en sales(copy) aanscherpen. Ro heeft mij geholpen te verhelderen wie mijn doelgroep is en laten ontdekken en definiëren waar de pijn en het verlangen zit van de vrouwelijke ondernemer. Ik kan hier nu veel beter op inspelen met mijn high-end online aanbod en in mijn marketing en salespagina en kan nu echt de markt op en het verschil kan maken voor vrouwelijke professional en de vrouwelijke high-end ondernemer.

SuccesStories: Over ons

GRATIS SALESGUIDE

7 slimme salesstrategieën om je winst en omzet te verdubbelen, zonder in te leveren in vrijheid en vrije tijd

Download de conscious business sales guide en ontdek hoe jij met de secret sales hacks die ik ook deelde met CEO's en leiders van miljoenenbedrijven, jouw  winst en omzet verdubbeld zonder in te leveren in vrijheid en vrije tijd

Sales Guide Image(1)_edited.jpg
SuccesStories: Over ons
bottom of page