keren-levand-vKTEG8DVS6g-unsplash_edited

Laat je inspireren door de succesverhalen van deze topondernemers

Samen met Conscialize hebben zij hun bedrijf naar een hoger niveau getild.
Benieuwd welke transformatie jij ook kunt doormaken?

"A plan without action is nothing but a dream."

"Ik voelde dat het erin zit, maar was op zoek naar iemand die het naar buiten kon brengen."
Eve Tomaszewski - Founder Manevesto

Voordat ik met Ro aan de slag ging struggelde ik met wat moet precies mijn merkbelofte zijn. Ik had meer houvast nodig om echt een doordachte keuzes te kunnen maken en werken met Conscialize heeft me hier een hele goeie basis voor gegeven.

Ik voelde dat het erin zit, maar was op zoek naar iemand die het naar buiten kon brengen op een manier die aansluit bij mijn missie de vrouwelijke ondernemers die ik graag wil helpen.

"Mijn werk met Sugarrr is veel dichter bij mijn persoonlijke doelen komen te staan en ik heb nu veel meer plezier in het ondernemen."
Marilyn - Founder Sugarrr

Voordat ik startte bij Conscialize had ik nog geen helder plan voor het groeien van mijn bedrijf. Met de ontwikkeling van de collectie en het bepalen van mijn prijzen deed ik eigenlijk maar wat.

Werken met Conscialize heeft me heel veel inzicht, duidelijkheid en bevestiging gegeven door de onderzoekscijfers, dat de volgende stappen in mijn onderneming in de juiste richting worden gezet. De financiële kant van mijn business bekijken en het ontwikkelen van een pricingstrategie was een hele eye-opener.

 

Ik ben nu ook zekerder van mijn merk en mijn eigen kwaliteiten en als ik nu naar de concurrentie kijk dan denk ik: “Ja, dat kan ik ook!”

"Ik kan nu de markt op het het verschil maken voor de vrouwelijke high-end ondernemer"
Valentine Berning - Purposecoach en multipassionate ondernemer

Door met Conscialize te werken heb ik nu veel helderder wie mijn doelgroep is en ik heb kunnen ontdekken en definiëren waar de pijn en het verlangen zit van mijn doelgroep.

 

Ik kan hier nu veel beter op inspelen met mijn high-end aanbod en ik heb dit heel goed kunnen formuleren in mijn copy en op mijn salespagina.

 

En ik heb nu een ijzersterke copy heb staan zodat ik echt gewoon de markt op kan en het verschil kan maken voor vrouwelijke professional en de vrouwelijke high-end ondernemer.