top of page

Maak samen met mij een plan om sneller en efficiënter te groeien in winst, welzijn en impact

Laat je tijdens een persoonlijke high-level strategiesessie vrijblijvend adviseren over jouw groeikansen en businessuitdagingen voor een doorbraak naar the Next Level met een winstgevend en betekenisvol bedrijf on your own terms

Romany (Ro) Titre - Senior Business Consultant & psycholoog Conscialize_edited_edited.png
Strategiesessie: Over ons

Welke doorbraak ga jij realiseren?

Ben je een gevestigde coach, consultant of creatieve ondernemer en wil je:

  • Een inkomensdoorbraak realiseren, zonder in te leveren in vrijheid en vrije tijd?

  • Helderheid over waar je focus moet liggen en welke stappen je nu kunt zetten om te groeien in winst en klanten?

  • Authentieker ondernemen en al jouw talenten inzetten in je bedrijf?

  • Opschalen of met passief inkomen je omzetplafond doorbreken?

  • Weten hoe je al jouw kennis over ondernemen kunt toepassen op een manier die voor jou goed werkt?

Sta je op het punt om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen, om groots impact te maken en je expertstatus te claimen, maar vraagt je af welke aanpak voor jou goed werkt?

Welke stappen ga jij vandaag nog zetten om ervoor te zorgen dat je jouw volledige potentie als ondernemer benut, zonder dat dit ten koste gaat van jouw welzijn? Zonder uren overwerken en zonder tijd, geld en energie te verspillen aan de verkeerde activiteiten.

Heb je behoefte aan meer rust, vertrouwen, plezier en voldoening in je onderneming? Werken met klanten waar je energie van krijgt en je bedrijf groeien op jouw eigen voorwaarden? Dan adviseer ik je graag, tijdens de high-level strategiesessie, over waar ik groeikansen zie voor jou en je bedrijf.

Strategiesessie: Tekst

"De High-Level Strategiesessie is een absolute aanrader voor elke ondernemer die effectiever en strategisch wil groeien en opschalen."

Ik boekte een High-Level Strategiesessie bij Conscialize omdat ik op zoek was naar de juiste aanpak om mijn bedrijf op te schalen, zonder mezelf nog meer uren te laten werken. Ro wist al snel de kern van mijn bedrijfsuitdagingen te identificeren, legde moeiteloos de vinger op de zere plek een vertelde precies wat ik anders kan doen om slimmer en sneller op te schalen, zonder meer uren te hoeven werken. Haar advies en inzichten hebben ons zeker veel tijd en ‘gedoe’ bespaard omdat we nu wel weten waar onze focus moet liggen en welke strategische aanpak voor ons goed werkt. De HLS Sessie is een absolute aanrader voor elke ondernemer die klaar is om effectiever en strategischer te groeien.

Lisa Derks - Co-Founder WEBSTRIJD

Strategiesessie: Over

De high-level strategiesessie is zeer geschikt voor jou als:

✓ gevestigde coach, consultant of expert met een bewezen track record in het bedrijfsleven
✓ je met bewezen strategieën sneller en efficiënter een omzetdoorbraak wil realiseren
✓ je erin gelooft dat jouw persoonlijke groei onlosmakelijk verbonden is met de groei van jouw bedrijf
✓ je alles uit jezelf en je business wilt halen zonder consessies in vrijheid en vrije tijd
✓ je gaat voor kwaliteit en wil op het hoogste niveau strategisch en persoonlijk advies voor jouw unieke situatie

Strategiesessie: Over ons
converted_8.jpg

Jouw bedrijf in dienst van jouw welzijn, leven en purpose

Na het adviseren van CEO’s van miljoenenbedrijven, topondernemers en merken als G-star RAW en het Van Gogh Museum over hun wereldwijde groeistrategie, branding, marketing, sales en operations, zag ik mogelijkheden om bedrijfsvoering anders aan te pakken. Bewuster en holistischer, met niet alleen aandacht voor winst en impact maar ook voor het welzijn van ondernemers.  


Op basis van mijn kennis en expertise ontwikkelde ik het Conscious Business Growth model, om bij te dragen aan de transformatie richting bewuster ondernemerschap en ondernemers te helpen een winstgevend en betekenisvol bedrijf te runnen in dienst van hun welzijn, levensstijl en purpose.  


Een gouden combinatie voor mij en voor mijn klanten.


Binnen een half jaar zette ik een winstgevend en betekenisvol bedrijf op, verzamelde ik een geweldig team om mij heen en zat ik binnen de kortste keren vol en dat met een 24-urige werkweek. Graag laat ik je zien hoe je dit ook voor jou kunt laten werken.

Strategiesessie: Tekst

"Binnen een week na de High-Level Strategiesessie met Ro had ik al een nieuwe klant binnen en een introductie bij 3 potentiële klanten. Als je me dat twee weken geleden had gezegd, had ik het nooit geloofd."

Desiree de Vries - Founder VADesiree

Strategiesessie: Over

"Dankzij de High-Level Strategiesessie heb ik heb weer helderheid, focus en weet ik welke strategische stappen ik moet zetten om te groeien in winst en omzet"

"Voor de High-Level Strategiesessie waren mijn grootste uitdagingen in mijn onderneming inconsistentie in winst en omzet en een gebrek aan focus. Tijdens de sessie heb ik geleerd hoe ik deze uitdagingen kan aanpakken door op meerdere vlakken mijn strategie te versterken, zodat ik duidelijker onze toegevoegde waarde kan communiceren naar onze potentiële klanten. Ik weet nu beter waar ik mijn focus moet leggen en welke stappen ik moet nemen om te groeien in winst en omzet. En dat was echt een eye-opener voor mij. De High-Level Strategiesessie heeft me niet alleen strategisch inzicht gebracht, maar ook inzicht in welke psychologische patronen ik mag doorbreken om te groeien. Ik heb nu helderheid over wat mijn volgende stappen moeten zijn en voel hernieuwde motivatie en inspiratie.

Melanie - Co-Founder FLIPD

Strategiesessie: Over
Romany (Ro) Titre - Conscialize.jpg

Ontdek waar jouw groeikansen liggen en welke stappen jij vandaag nog kunt zetten naar jouw Next Level

Graag ontdek ik tijdens de high-level strategiesessie met je waar ik groeikansen zie voor jou en je bedrijf, zodat je doorbreekt naar The Next level zonder in te leveren in vrijheid en vrije tijd. De sessie is geheel vrijblijvend en er zijn geen kosten aan verbonden. 

Ook zullen we verkennen:


  • Hoe je meer impact kunt maken door jouw aanbod en positionering te optimaliseren

  • Hoe je kunt ondernemen on your own terms in lijn met jouw kernwaarden, levensstijl en purpose

  • Welke ideeën ik voor je heb om door bewuster te ondernemen in minder tijd meer resultaten te boeken

  • Welke stappen jij direct kunt zetten om meer focus en structuur aan te brengen in jouw ondernemerschap


Als Senior Business Consultant en psycholoog heb ik de afgelopen jaren honderden mensen en bedrijven helpen groeien en talloze ondernemers  geadviseerd en begeleid naar hun Next Level als ondernemer in winst, welzijn en impact. En dat gun ik jou ook!

Strategiesessie: Welkom
bottom of page