The Next Level

The Next Level is hèt consultingtraject voor bewuste ambitieuze ondernemers, die sneller en efficienter hun bedrijf naar een hoger niveau willen tillen, zonder overwerken en overwhelm en op een manier die echt past bij hun kernwaarden, persoonlijkheid en levensstijl.

"Vanuit mijn expertise als senior strategy consultant en psycholoog help ik je met onderbouwd advies jouw bedrijf groeien. Niet alleen vanuit mijn eigen ervaring als zelfstandig ondernemer, maar vooral vanuit mijn jarenlange ervaring in het adviseren van CEO's en CMO's van internationale miljoenenbedrijven, startups en creatieve ondernemers zoals jij."

Eindelijk je goals crushen en next level gaan met jouw business?

Je wilt jouw bedrijf naar het volgende niveau tillen en moet elke dag weer knopen doorhakken en beslissingen nemen, maar hoe weet je zeker dat het de goede beslissingen zijn? Hoe weet je waar je jouw focus moet leggen voor next level groei?

Je bent gepassioneerd, ambitieus, expert in jouw vakgebied en streeft naar groei zowel op persoonlijk als business vlak. Je hebt ontzettend veel ideeën, een eindeloze to do list en vooral een hoop vragen.

Houvast please..

Staat jouw ondernemershoofd 24/7 aan en ben je continue bezig met vragen als..

Hoe kan ik meer winst maken en sneller groeien?

Hoe kan ik meer ideale klanten aantrekken?

Hoe kan ik meer focus en structuur aanbrengen in mijn bedrijf?

Hoe kan ik mijn (online) aanbod aanscherpen?

Hoe bouw ik een sterke salesfunnel?

Wat wil ik eigenlijk met mijn bedrijf?

"Er zit nog zo veel potentie in jouw business"

Wil jij verder groeien met jouw bedrijf maar je weet niet hoe?
Je weet dat er nog veel meer potentie zit in jou en jouw business en er zijn zo veel verschillende manieren om te groeien, maar welke is de beste voor jou? Meer klanten aantrekken of meer verkopen aan huidige klanten? Je merk herpositioneren of opnieuw kijken naar wie jouw ideale klant is? Of je huidige aanbod digitaliseren en je werk en verkoopprocessen automatiseren?

Wil je met meer focus en structuur werken?
Heb je zo veel creatieve en nieuwe ideeën dat je moeite hebt met focus houden in je werk? Ontbreekt de structuur in jouw bedrijf en laat je jezelf te veel afleiden door de waan van de dag? Heb je behoefte aan een duidelijk actieplan met heldere prioriteiten?

Staat jouw ondernemershoofd altijd aan en is je work-life balance ver te zoeken?
Ben je dag en nacht bezig met jouw bedrijf en het bedenken van je volgende stap? Voel je je overwelmd door alle ballen die je in de lucht moet houden? Wil je meer rust in jouw hoofd en plezier en voldoening in jouw werk?

Wil je meer impact maken en ondernemen vanuit jouw purpose?
Gaat het jou niet alleen om groei maar wil je echt impact maken op het leven van je klanten? Heb je een visie over hoe het anders kan in jouw vakgebied en wil je ondernemen vanuit jouw kernwaarden, purpose en persoonlijkheid?

Zoek je iemand met een holistische kijk op business waarbij groei, impact en welzijn in balans zijn en die jou kan helpen om groeikansen en prioriteiten te identificeren?
Dan is 1-1 consulting door een goede business en strategy consultant, psycholoog en ervaren ondernemer waarschijnlijk iets voor jou. Sparren met een ervaren adviseur die jouw groeikansen identificeert en deskundig en onderbouwd advies geeft over hoe je zaken het beste kunt aanpakken op strategisch en psychologisch vlak.

Sparringspartner, adviseur  en psycholoog voor ondernemers

Natuurlijk heb je zelf veel kennis van je vak en als je iemand anders zijn orders wilde opvolgen was je wel in loondienst blijven werken. Het is ook zeker mogelijk om alles zelf uit te zoeken en te ontdekken, maar dit kost je kostbare tijd, geld en energie die op een gegeven moment op raakt.
Daarom hebben bijna alle succesvolle ondernemers een ervaren adviseur die hen helpt en adviseert bij complexe vraagstukken of begeleid in hun persoonlijke groeiproces.

Een goede consultant laat je zien hoe je jezelf en jouw onderneming sneller en effectiever kan groeien dan dat je dat zelf alleen zou kunnen. Niet op basis van meningen of met trucjes die alleen in hun eigen onderneming werken maar op basis van onderbouwd en deskundig data-driven advies en sectoroverstijgende expertise.

Een goede consultant en psycholoog ziet wat jij niet ziet en helpt je met wetenschappelijk bewezen methoden jouw mentale, emotionele en gedragsblokkades doorbreken en je psychologie masteren.

Wat kan ik verwachten van The Next Level?

Dat is voor elke ondernemer anders omdat we met The Next Level altijd maatwerk leveren. Wel helpen wij met bewezen methodes in 3 stappen groei te realiseren en tot een succesvolle, strategische implementatie te komen. Tijdens de sessies sparren we over de uitdagingen, risico's en kansen die je ziet.

Welke kansen moet je pakken en welke negeren? Hoe kun je het beste dat ene probleem afhandelen? En hoe zorg je ervoor dat je jezelf niet helemaal verliest in al het werk wat je voor je hebt liggen?

Iedere sessie bepalen we je prioriteiten voor de komende tijd op basis van de doelstellingen en strategie die we samen hebben ontwikkeld, zodat je elke keer een stap dichter bij jouw groeidoelstellingen komt.

1. Groeidiagnose

Wij identificeren jouw belangrijkste groeiuitdaging en aan de hand daarvan bepalen we jouw focus, prioriteiten en doelen, zodat je kunt groeien in winst, welzijn en impact. Daarnaast brengen we jouw kernwaarden, purpose en persoonlijkheid in kaart zodat je kunt groeien op een manier waar je echt blij van wordt.

2. Strategisch Advies

Wij ontwikkelen een ijzersterke research-based strategie en je krijgt onderbouwd, deskundig en data-driven strategisch groeiadvies, dat aansluit bij jouw specifieke groeiuitdagingen en behoeften.

3. Implementatie

Wij maken een concreet actieplan zodat je met focus en structuur aan jouw groeidoelstellingen kunt werken. We doorbreken jouw mentale, emotionele en gedragsblokkades en je leert jouw psychologie masteren zodat je met meer energie, plezier en voldoening kunt ondernemen.

Ben je klaar om next level te gaan met jouw business?

Ben jij een ambitieuze ondernemer en ben je klaar om echt in actie te komen en radicale groei te realiseren in jouw business? Ben je bereid om in jezelf en in jouw business te investeren?

Laat dan je gegevens achter en je ontvangt van ons een intakevragenlijst. Als je in aanmerking komt voor The Next Level ontvang je een uitnodiging voor een kennismaking en anders verwijs ik je graag door naar een collega consultant of coach die jou verder kan helpen.

 
 

Veel gestelde vragen

Waarom is The Next Level een goed idee?

Bijna alle succesvolle ondernemers hebben één of meerdere adviseurs of coaches omdat je samen nou eenmaal verder komt dan alleen. Daarnaast heb ik als senior strategy consultant honderden bedrijven van binnen en buiten gezien en kan ik jou vanuit mijn ervaring helpen om een stuk sneller jouw groeidoelstellingen te bereiken. Zonder chaos en overwhelm en met meer plezier, energie en voldoening.

Wat levert het mij op?

Meer groei in een kortere tijd omdat je met een bewezen methode en onderbouwd advies sneller en efficiënter next level kunt gaan. Meer focus en structuur in jouw bedrijf omdat je weet waar je groeikansen liggen en een concreet actieplan hebt voor de komende periode. Meer rust in jouw hoofd omdat je met iemand kunt sparren en je leert omgaan met de psychologische uitdagingen van het ondernemerschap.

Hoe lang duurt een traject?

Als je aan één specifieke uitdaging wilt werken, bijvoorbeeld het herpositioneren van je merk, kan het met 3-5 sessies gedaan zijn. Wil je op meerdere vlakken radicale groei realiseren dan moet je eerder denken aan 10 tot 15 sessies. Veel ondernemers kiezen er dan ook voor om zich doorlopend te laten adviseren voor maximale impact. Het hangt dus helemaal af van jouw groeidoelstelllingen en wensen.
 

Voor wie is het geschikt?

Of je nou jarenlange ervaring hebt als ondernemer, net begonnen bent of fulltime wilt gaan voor je side hustle en of je nou een product of dienst verkoopt. We werken met ondernemers en bedrijven in alle sectoren van starter tot miljoenenbedrijf. Wel is het belangrijk dat je klaar bent om echt in actie te komen en bereid bent om in jezelf en jouw business te investeren.

Tot slot hebben we de voorkeur voor ondernemers en creatieven met een mooie missie.

Welke onderwerpen gaan we bespreken?

Als je jouw bedrijf wilt groeien dan zul je, net als bij een mens, naar het geheel moeten kijken en naar de groei en kwaliteiten van jezelf als ondernemer. Omdat alles in jouw bedrijf met elkaar verbonden is en jij als ondernemer weer invloed hebt op de implementatie van jouw strategie bespreken we alles wat nodig is voor jou groei. Veel besproken topics zijn: business en verdienmodel, aanbod en prijzen, doelgroep, salesstrategie, merkpositionering, (digitale) marketingstrategie, sociale media & contentstrategie, psychological mastery, persoonlijke groei, purpose, kernwaarden, energie en timemanagement, zelfvertrouwen en zingeving.

Is het de investering wel waard?

Je kunt hiervoor het beste kijken naar de return on investment van de samenwerking. Door met de juiste focus en een onderbouwde strategie aan je business te werken kun je in minder tijd meer winst maken en je investering vele malen terugverdienen. Bedenk ook eens wat het jou waard is om met meer rust en plezier te ondernemen en je hustle (lees: overwerk) mentaliteit achter je te laten, zodat je niet alleen vandaag maar ook in de toekomst de energie hebt om een succesvol bedrijf te runnen.

Hoeveel tijd gaat het me kosten?

De tijd die je investeert in het 1-1 consulting hangt af van jouw vraag en doelstellingen. Omdat ik weet dat je het druk hebt, werken we op efficiënte wijze samen en zorgen we ervoor dat je alle tijd die je in het traject investeert terug krijgt door te werken met meer focus aan een actieplan aan jouw groei.


 

converted_1.jpg

Klaar om jouw business naar The Next Level te tillen?

Let's grow together

Ben jij een ambitieuze ondernemer en ben je klaar om echt in actie te komen en radicale groei te realiseren in jouw business? Ben je bereid om in jezelf en in jouw business te investeren?

Laat dan je gegevens achter en je ontvangt van ons een intakevragenlijst. Er zijn slechts enkele plekken beschikbaar en we werken alleen met ondernemers waarvoor we maximaal resultaat kunnen realiseren. Als je in aanmerking komt ontvang je een uitnodiging en anders verwijs ik je graag door naar een collega consultant of coach die jou verder kan helpen.