top of page
_DSC8351.jpg

"Het is mijn missie een transformatie te realiseren naar een bewustere vorm van ondernemerschap"

Interview in Business Women NL met Romany Titre, Founder Van Conscialize

maart, 2021.

Interview BWNL Conscialize Romany Titre: Diensten

Vertel eens, wie ben je en wat doe je met je bedrijf Conscialize?


 Ik ben Romany Titre, Senior Business Consultant, Psycholoog en founder van Conscialize, het eerste consultancy én psychology bureau in Nederland.


We helpen gevestigde ondernemers hun bedrijf naar een hoger niveau tillen en groeien in winst, welzijn en impact.Enerzijds met onderbouwd strategisch advies op alle lagen van de bedrijfsvoering, zoals de salesstrategie, pricing en productontwikkeling, branding, digitale marketing, sociale media strategie en doelgroepsegmentatie. Anderzijds door het psychologische en persoonlijke groeiproces van ondernemers te begeleiden, zodat ze met focus en een gezonde work-life balance, duurzaam succesvol kunnen ondernemen op een manier die past bij hun kernwaarden, purpose en persoonlijkheid.

converted_8_edited.jpg
Interview BWNL Conscialize Romany Titre: Tekst

2.Wat heb je gedaan voor je begon met ondernemen?

Als multipotentialite heb ik een brede achtergrond in het bedrijfsleven, de gezondheidszorg en de entertainment industrie. Zo heb ik de afgelopen 10+ jaar honderden mensen en bedrijven helpen groeien, miljoenenbedrijven geadviseerd over hun groeistrategie en stond ik op internationale conferences als MIE en South by Southwes in Austin, Texas waar keynote speakers staan als Michelle Obama, Brené Brown en Esther Perel.

Ik heb een zakelijke achtergrond en bij diverse agencies als consultant gewerkt voor grote merken als G-Star, Unilever, het Van Gogh Museum en klanten op C-level niveau strategisch advies gegeven over wereldwijde groei-, merk- en marketingstrategie. Daarnaast heb ik ook NGO’s en de Rijksoverheid advies gegeven met betrekking tot beleidoptimalisatie door het beter integreren van gedragswetenschappelijke inzichten op domeinen als duurzaamheid, gezondheid en mobiliteit.   

Ook heb ik een achtergrond in de gezondheidszorg waar ik na het behalen van mijn master Klinische Psychologie, jarenlang als psycholoog en therapeut heb gewerkt om klanten te helpen hun mentale welzijn te vergroten en gezonder en gelukkiger te leven.

En ik heb een voorliefde voor alles wat met kunst te maken heeft. Ik heb de Showbizz Academy afgerond als allround danseres, klassiek, jazz en pop zang gestudeerd aan het Conservatorium in Den Haag en Amsterdam. Als Singer/Songwriter heb ik mijn eigen muziek uitgebracht en geproduceerd en in binnen en buitenland op verschillende podia gestaan.

Met Conscialize heb ik al mijn kennis en ervaring gebundeld en het geeft me ontzettend veel voldoening om klanten te helpen groeien op business en persoonlijk vlak met een vleugje creativiteit.”

3.Waarom heb je voor het ondernemen gekozen en hoe ben je op het idee van je onderneming gekomen?

“Ik geloof echt in een holistische en bewuste aanpak van ondernemerschap, waarbij welzijn, impact en economische groei met elkaar in balans zijn. En merkte in het bedrijfsleven dat er sprake is van een disbalans waarbij economische groei vaak ten koste van alles de pijler voor succes is.

Met Conscialize wil ik bijdragen aan de transformatie naar een gezondere vorm van ondernemerschap waarbij het welzijn van de ondernemer, de impact op de klant en de maatschappij in balans zijn met economische groeidoelstellingen. Waarom? Duurzamer business succes en een gezondere en gelukkige ondernemer, consument en samenleving!”

Interview BWNL Conscialize Romany Titre: Diensten
_DSC8175_edited.jpg
Interview BWNL Conscialize Romany Titre: Afbeelding

4. Wat maakt Conscialize uniek?

We onderscheiden ons zowel in de breedte van ons aanbod, onze aanpak, kwaliteit en de impact die we maken op het leven van onze klanten. Of je nou meer ideale klanten wil aantrekken, een sterk online aanbod wil ontwikkelen, je merk wil positioneren of een goede salesfunnel in elkaar wilt zetten; bij ons kun je terecht voor al je strategische en groeivraagstukken en hoef je niet meer naar verschillende coaches met maar een expertise.

Om bewust te groeien moet je jouw bedrijf, net als een mens, in zijn geheel bekijken. Het draaien aan je sales of marketing knoppen zonder een holistische diagnose van jouw groei uitdagingen leidt dikwijls tot verspilde tijd, geld en energie en dat helpen wij onze klanten voorkomen.

Wij werken vanuit de visie dat, naast een ijzersterke strategie, psychologisch welzijn het fundament is voor groei in jouw onderneming as within, so without. We begeleiden het persoonlijke groeiproces van onze klanten zodat ze met meer plezier en voldoening ondernemen vanuit hun purpose, kernwaarden en persoonlijkheid en een bedrijf creërenwat echt bij hen past. 


En je krijg bij ons 100% research-based en onderbouwd advies voor meetbare resultaten en meer impact. Niet op basis van onze mening, maar op basis van objectieve metrics en wereldwijde consultancy ervaring voor bedrijven in sectoren als zakelijke dienstverlening, media, entertainment, consumer goods, healthcare, e-commerce en meer. Hoewel dit voor grotere merken al de norm is, willen we dezelfde kwaliteit ook toegankelijk maken voor kleinere ondernemers en het MKB.

5. Als je 1 ding over kon doen sinds je bent begonnen met ondernemen, wat zou het dan zijn?

Sneller uitbesteden van taken en werk waar ik geen energie van krijg en die mijn focus weghalen van mijn kernactiviteiten, namelijk klanten helpen groeien. Daarom ben ik op dit moment bezig met het uitbreiden van mijn team voor ondersteuning op operationeel vlak.

6. Wat is je toekomstvisie?

Dat ik met Conscialize heb bijgedragen aan de transformatie naar een wereld waarin conscious business of bewust ondernemerschap de norm is. En waarin we alle creatieve en ambitieuze ondernemers in Nederland hebben geholpen om met meer plezier en voldoening meer impact te maken met een financieel gezond bedrijf en een gezonde work-life balance.

Interview BWNL Conscialize Romany Titre: Diensten
Interview BWNL Conscialize Romany Titre: Over ons


GRATIS SALESGUIDE

7 slimme salesstrategieën om je winst en omzet te verdubbelen, zonder in te leveren in vrijheid en vrije tijd

Download de conscious business sales guide en ontdek hoe jij met de secret sales hacks die ik ook deelde met CEO's en leiders van miljoenenbedrijven, jouw  winst en omzet verdubbeld zonder in te leveren in vrijheid en vrije tijd

Sales Guide Image(1)_edited.jpg
bottom of page