converted_34.jpg

Conscious Business Talk

Het online netwerkevent voor ambitieuze en creatieve ondernemers die op een bewuste manier hun bedrijf naar een hoger niveau tillen met aandacht voor winst, welzijn en impact.

Business-Strategie-Coach-Consultant-Vrou

Conscious Business Talk

Donderdag 23 september is de volgende editie van Conscious Business Talk. Het netwerkevent waar we in gesprek gaan over persoonlijke groei, psychologie en spiritualiteit in relatie tot bewuster ondernemerschap.

  • Geef je business een boost door je netwerk te vergroten

  • Connect met like-minded conscious ondernemers

  • Laat je motiveren en inspireren door de verhalen van andere bewuste ondernemers

  • Duik dieper in  thema de psychologie van ondernemerschap

  • Leg de basis voor mooie samenwerkingen in de toekomst

Hoe veel leuker is ondernemen als je elkaar kunt helpen groeien en je successen kunt delen?

converted_33.jpg

Het programma

14.50 - 15.00 Inloop en welkom

15.00 - 15.30 Kennismaking 

15.30 - 16.45 In gesprek over het thema van de maand

16.45 - 17.00 Learnings en gezellige afsluiting

Voor wie is Conscious Business Talk?

Het Conscious Business Talk netwerkevent is voor jou...

1. Als ambitieuze, creatieve, bewuste ondernemer die niet alleen wil groeien in winst, maar ook echt impact wilt maken vanuit jouw purpose.


2. Als jij op zoek bent naar verbinding met andere like-minded ondernemers en elkaar echt verder wil helpen.


3. Als je wilt ondernemen vanuit een gezonde work-life balance en voorgoed wilt afrekenen met overwhelm en overwerken


4. Als jij erin gelooft dat business groei onlosmakelijk verbonden is met persoonlijke groei en niet alleen van buiten maar ook van binnen komt.


5. En jij het belang van verbinding inziet in een veilige en inspirerende omgeving op zoek wilt naar verdieping in jouw ondernemerschap

Business-Coach-Consultant-Vrouwelijke-On
Romany (Ro) TItre - Founder Conscialize,

Host: Ro - Conscialize

Hi, ik ben Romany Titre! Senior Business Consultant, psycholoog, onderzoeker, musician, spreker en founder van Conscialize.

 

De afgelopen 10+ jaar heb ik meer dan 200 mensen en 50+ bedrijven helpen groeien en werkte ik voor merken als McDonald's, PepsiCo, G-Star Raw en de Rijksoverheid. Ik adviseerde miljoenenbedrijven over hun wereldwijde marketing en groeistrategie en werd uitgenodigd als spreker op internationale conferences als MIE en SXSW in Austin, Texas.

De vraag die mij altijd heeft bezig gehouden is "wat drijft mensen" en hoe kunnen we kennis uit de  (neuro)psychologie en wetenschap inzetten om mensen en bedrijven te helpen groeien. En met Conscialize doe ik  niets liever dan bewuste en ondernemers en creatieven zoals jij helpen met het lanceren en groeien van hun droombedrijf.

Ik geloof in een holistische een bewuste manier van ondernemen waar winst, welzijn en impact me elkaar in balans zijn en het is mijn missie ondernemers te helpen gezonder en gelukkiger te leven en ondernemen.

Waarom Conscious Business Talk?

Groei

Geef een boost aan je persoonlijke en business groei door je te laten motiveren en inspireren door de verhalen van andere bewuste ondernemers. Hoor hoe zij de dingen aanpakken en deel je eigen successen.

Verbinding

Connect met like-minded ambitieuze en bewuste ondernemers en creatives en leg de basis voor mooie samenwerkingen in de toekomst. Alone you are a drop, together we are an ocean.

Bewustzijn

Vergroot je bewustzijn over jouw ondernemersmindset, kernwaarden, purpose en laat je inspireren door verdieping op thema's als persoonlijke groei, psychologie, spiritualiteit en ondernemerschap.

Let's talk conscious business!

Voel je dat het tijd is om je netwerk een boost te geven en te connecten met like-minded ondernemers?

Claim dan nu je plek voor de volgende editie van het online Conscious Business Talk netwerkevent op donderdag 23 september 2021 om 15.00 - 17.00.

converted_34.jpg

Kun je deze editie niet?

Zorg er dan voor dat je als eerste op de hoogte bent van onze volgende netwerkevents en join the  inner circle van Conscialize