Romany (Ro) Titre - Conscious Business Talk netwerkevent vrouwelijke ondernemers_edited_ed

Conscious Business Talk

Het leukste online netwerkevent voor purpose-driven vrouwelijke ondernemers

 

Voor bewuste vrouwelijke ondernemers die de wereld een stukje mooier willen maken

Als purpose-driven ondernemer zijn je persoonlijke en business groei onlosmakelijk met elkaar verbonden. Daarom is het ontzettend waardevol om je naast je businessstrategie (verdienmodellen, salesfunnels en marketing) ook te verdiepen in de impact van jouw psychologie en persoonlijke groei op je succes als ondernemen.

Daarom gaan we tijdens Conscious Business Talk met elkaar in gesprek over thema's op het snijvlak van business, psychologie, persoonlijke groei, psychologie en spiritualiteit. Dat doen we op interactieve wijze, met break-out rooms,  zodat je zo veel mogelijk andere ondernemers spreekt. Zo vergroot je niet alleen je netwerk maar doe je ook ook nieuwe kennis en inzichten op over hoe je bewuster kunt groeien als ondernemer.

De eerstvolgende Conscious Business Talk is op donderdagmiddag 31 maart 2022 van 16.00 tot 18.00.

 

Vergroot je netwerk en connect met like-minded ondernemers

Of je nou coach, consultant of creatieve ondernemer bent, je netwerk is een van de krachtigste tools om nieuwe kansen en klanten aan te trekken. Wist je dat voor 78% van de ondernemers, hun netwerk de doorslag geeft in hun business succes?


Er is niets zo waardevol als je laten inspireren door de ervaringen en successen van andere gelijkgestemde ondernemers. En je weet het...als ze je niet kennen, kunnen ze niet voor je kiezen.

 

Dit kun je verwachten tijdens Conscious Business Talk

16.00 - 16.10 Intro & welkomstwoord

We starten het event met een inspirerend welkomstwoord en de introductie van het thema van de maand

16.10 - 16.30 Kennismaking en pitch ronde

Tijdens het kennismaken krijg je de kans op om jezelf en je bedrijf kort te pitchen aan de andere ondernemers. Enerzijds een goede oefening en anderzijds geeft dit zich op wat jullie voor elkaar kunnen betekenen.

16.30 - 17.45 In gesprek over het thema van de maand

Elke editie gaan we met elkaar in gesprek over een nieuw topic op het snijvlak van persoonlijke groei, psychologie, spiritualiteit en ondernemerschap. Dat doen we in breakout rooms, zodat je zo veel mogelijk andere ondernemers te spreken krijgt.

17.45 Learnings en gezellige afsluiting

We sluiten het event af met het delen van de nieuwe inzichten en het uitwisselen van contactgegevens, zodat je ook na het event met elkaar kan blijven connecten.

5.png
 

Dit zeggen andere ondernemers over Conscious Business Talk

"Na Conscious Business Talk heeft een van de deelnemers een strategiesessie bij mij heeft geboekt. Twee uur besteden aan iets wat je leuk vind om te doen en er dan ook nog werk uithalen! Hoe tof is ondernemen?"

"Het was echt een super leuke, inspirerende en leerzame Business Talk!  Goed georganiseerd en heel waardevol om andere bewuste ondernemers te ontmoeten!"

"Conscious Business Talk is een super leuke netwerkborrel en een absolute aanrader zelfs voor introverte ondernemers zoals ik."

 
Romany (Ro) Titre - Conscialize.jpg

Over de host

Hi, ik ben Ro! Business consultant, psycholoog en founder van Conscialize

Het afgelopen decennium hielp ik honderden mensen en bedrijven groeien. Als psycholoog in de GGZ  en als Senior Business Consultant CEO’s en leiders van internationale miljoenenbedrijven, grote merken als G-Star RAW, het Van Gogh Museum en de Rijksoverheid.


Tijdens mijn jaren in corporate realiseerde ik me dat bedrijfsvoering anders kan,  holistischer en bewuster. Vanuit mijn kennis en expertise ontwikkelde het Conscious Business Growth model.

In 2020 zette ik met deze methode binnen een jaar een succesvol winstgevend bedrijf op en sindsdien heb ik talloze ambitieuze ondernemers helpen doorbreken naar hun Next Level.

Mijn bedrijf Conscialize is een expressie van mijn missie om een transformatie te realiseren naar conscious entrepreneurship. Het is mijn intentie om je te inspireren, te empoweren met kennis, je bewustzijn te vergroten en te connecten met like-minded vrouwelijke ondernemers.

 

Waarom Conscious Business Talk?

Groei

Geef een boost aan je persoonlijke en business groei door je te laten motiveren en inspireren door de verhalen van andere bewuste ondernemers

Verbinding

Connect met like-minded ambitieuze en bewuste ondernemers en creatives en leg de basis voor mooie samenwerkingen en klantrelaties in de toekomst

Bewustzijn

Vergroot je bewustzijn over jouw groeiuitdagingen op persoonlijk en zakelijk vlak en laat je inspireren door verdieping op thema's als persoonlijke groei, psychologie, spiritualiteit en ondernemerschap

 
3.png

Ben jij erbij op 31 maart?

Ben jij klaar om je netwerk een welverdiende boost te geven en te connecten met like-minded bewuste ondernemers?


Claim dan direct je plek voor de aankomende editie van Conscious Business Talk.


Er zijn geen kosten verbonden aan deelname.

 

Blijf op de hoogte van onze aankomende events

Kun je deze editie niet of wil je als eerste weten wanneer de volgende editie plaatsvindt? Zorg er dan voor dat je als eerste op de hoogte bent van onze volgende netwerkevents en join the inner circle van Conscialize.