top of page
Romany (Ro) Titre - Conscious Business Talk netwerkevent vrouwelijke ondernemers_edited_ed

Conscious Business Talk

Het leukste online netwerkevent voor purpose-driven vrouwelijke ondernemers die de wereld een stukje mooier willen maken

Conscious Business Talk: Afbeelding

Je netwerk is de krachtigste tool voor de groei van je bedrijf

Wist je dat bij 78% van de ondernemers, hun netwerk de doorslag geeft in hun business succes? Of je nou coach, consultant of creatieve ondernemer bent, je netwerk is een van de krachtigste tools om nieuwe kansen en klanten aan te trekken. Er is niets zo fijn als je omringen met like-minded purpose-driven ondernemers, zodat je elkaar kan inspireren, motiveren en versterken in elkaars missie om groots impact te maken.

Als bewuste ondernemer zijn je persoonlijke en business groei onlosmakelijk met elkaar verbonden. Daarom gaan we tijdens Conscious Business Talk met elkaar in gesprek over thema's op het snijvlak van ondernemerschap, psychologie, persoonlijke groei en spiritualiteit. Zo vergroot je niet alleen je netwerk maar doe je ook ook nieuwe kennis en inzichten op over hoe je bewuster kunt groeien als ondernemer.

Wil je als eerste weten wanneer de volgende editie van Conscious Business Talk is?

Conscious Business Talk: Welkom
Screenshot 2022-04-30 at 18.00.13.png

"We hebben elkaar tijdens het netwerkevent echt verder geholpen in het ondernemerschap, ik heb leuke nieuwe mensen leren kennen en belemmerende overtuigingen doorbroken, zodat ik mijn doelen en dromen echt ga najagen."

Juanita - Online Business Manager & Founder Realief

Conscious Business Talk: Citaat
converted_34.jpg

Wat kun je verwachten

Intro & welkom

Conscious Business Talk is een online netwerkvent dus je kunt vanuit overal ter wereld deelnemen. We starten het event met een inspirerend welkomstwoord en de introductie van het nieuwe thema. 

Kennismaking en pitch ronde

Tijdens het kennismaken krijg je de kans op om jezelf en je bedrijf te pitchen aan de andere ondernemers. Een goede gelegenheid om je pitch aan te scherpen en dit geeft zich op wat jullie voor elkaar kunnen betekenen.

In gesprek over het thema 

Elke editie gaan we met elkaar in gesprek over een nieuw topic op het snijvlak van persoonlijke groei, psychologie, spiritualiteit en ondernemerschap. Dat doen we in groepen, zodat je zo veel mogelijk andere ondernemers te spreken krijgt.

Learnings en gezellige afsluiting

We sluiten het event af met het delen van de nieuwe inzichten en het uitwisselen van contactgegevens, zodat je ook na het event met elkaar kan blijven connecten.

Conscious Business Talk: Over ons
_DSC8350-2.jpg

Vergroot je bewustzijn

Vergroot je zelfbewustzijn en krijg meer inzicht in de mentale, emotionele en gedragspatronen en die op dit moment een rol spelen in jouw persoonlijk en zakelijke groei.

Connect met like-minded ondernemers

Connect met andere like-minded en bewuste vrouwelijke ondernemers die net als jij met hun bedrijf de wereld een stukje mooier willen maken. Leg de basis voor mooie toekomstige samenwerkingen en nieuwe klantrelaties.

Image by Priscilla Du Preez
_DSC7992-2_edited.png

Groei als mens en als ondernemer

Geef een boost aan je persoonlijke en business groei met nieuwe inzichten en laat je inspireren en motiveren door de verhalen en ervaringen van andere bewuste ondernemers.

Conscious Business Talk: Diensten

"Conscious Business Talk voelt veilig en vertrouwd en tegelijkertijd ook heel gezellig!"

Dit zeggen de deelnemers over Conscious Business Talk:

JaneVW-07-768x976.jpg
Screenshot 2022-06-29 at 15.36.39.png
Romy 1.png

"Conscious Business Talk voelt heel veilig en vertrouwd en tegelijkertijd ook heel gezellig! Het was weer een hele fijne groep vrouwelijke ondernemers en kennis en kalmte van Ro maakten het helemaal af. Volgende keer ben ik er weer bij, want ik leer er ontzettend veel van!"

Jane Neirinckx - Tekstschrijver
CKX

"De sfeer is altijd goed, open en welcoming bij Conscious Business Talk. De onderwerpen zijn interessant en ik vind het waardevol om ideeën en inzichten uit te wisselen met andere ondernemers. En het is een mooie manier om andere vrouwelijke ondernemers te leren kennen."

Lotje Euser - Business coach
Schop naar de Top

Conscious Business Talk gaf mij echt een stukje bewustwording in waar mijn pad mij naartoe brengt. Mooi ook om daarin geïnspireerd te raken en anderen te mogen inspireren met onze verhalen. Ik vond ook heel fijn dat er vanuit verschillende fases in het ondernemerschap mensen bij waren.

Romy - Communicatiespecialist

Communifaith

Conscious Business Talk: Teamleden

Meet the host

Romany Titre is senior business consultant, psycholoog en founder van Conscialize. Ze helpt gevestigde ondernemers slimmer opschalen en de juiste klanten aantrekken, zonder in te leveren in vrijheid en vrije tijd. Hoe? Door het masteren van je strategie + psychologie en met een Conscious Business in dienst van je welzijn en kernwaarden.

Romany heeft het afgelopen decennium honderden mensen en bedrijven helpen groeien, als senior business consultant voor CEO's en leiders van internationale corporates, non-profits en de overheid en als psycholoog en therapeut in de GGZ. Haar bedrijf Conscialize is een expressie van haar missie om een transformatie te realiseren naar conscious entrepreneurship (winst, welzijn en impact in balans) en om vrouwelijke ondernemers te empoweren om met een winstgevend en betekenisvol bedrijf groots impact te maken. 

Romany (Ro) Titre - Conscialize.jpg
Conscious Business Talk: Over ons
Romany (Ro) Titre - Conscious Business Talk netwerkevent vrouwelijke ondernemers_edited_ed

Ben jij er de volgende keer bij?

De afgelopen edities waren vrij snel uitverkocht, omdat er een beperkt aantal plekken beschikbaar is.

Zorg ervoor dat je de volgende editie niet mist en schrijf je hieronder in, zodat je als eerste weet wanneer de tickets weer beschikbaar zijn.

Conscious Business Talk: Over ons

Blijf op de hoogte van onze aankomende events

Kun je deze editie niet of wil je als eerste weten wanneer de volgende editie plaatsvindt? Zorg er dan voor dat je als eerste op de hoogte bent van onze volgende netwerkevents en join the inner circle van Conscialize.

Conscious Business Talk: Tekst
bottom of page