Romany (Ro) Titre - Conscious Business Talk netwerkevent vrouwelijke ondernemers_edited_ed

Conscious Business Talk

Het leukste netwerkevent voor purpose-driven vrouwelijke ondernemers

 

Vergroot je netwerk en connect met like-minded vrouwelijke ondernemers

Wist je dat voor 78% van de ondernemers, hun netwerk de doorslag geeft in hun business succes? Of je nou coach, consultant of creatieve ondernemer bent, je netwerk is een van de krachtigste tools om nieuwe kansen en klanten aan te trekken. Want als ze je niet kennen, kunnen ze niet voor je kiezen. En er is niets zo fijn als je omringen met like-minded purpose-driven ondernemers, zodat je elkaar kan inspireren, motiveren en versterken in elkaars missie om groots impact te maken.

De datum van eerstvolgende Conscious Business Talk is tba.

 

Wat kun je verwachten

Intro & welkom

We starten het event met een inspirerend welkomstwoord en de introductie van het thema van de maand

Kennismaking en pitch ronde

Tijdens het kennismaken krijg je de kans op om jezelf en je bedrijf te pitchen aan de andere ondernemers. Een goede gelegenheid om je pitch aan te scherpen en dit geeft zich op wat jullie voor elkaar kunnen betekenen.

In gesprek over het thema van de maand

Elke editie gaan we met elkaar in gesprek over een nieuw topic op het snijvlak van persoonlijke groei, psychologie, spiritualiteit en ondernemerschap. Dat doen we in groepen, zodat je zo veel mogelijk andere ondernemers te spreken krijgt.

Learnings en gezellige afsluiting

We sluiten het event af met het delen van de nieuwe inzichten en het uitwisselen van contactgegevens, zodat je ook na het event met elkaar kan blijven connecten.

converted_34.jpg
 

"Het was echt een super leuke, inspirerende en leerzame Business Talk!  Goed georganiseerd en heel waardevol om andere bewuste ondernemers te ontmoeten!"

Myrthe Dokter-van Gelder - HSP Coach

 

Voor bewuste vrouwelijke ondernemers die de wereld een stuk mooier maken

Als purpose-driven ondernemer zijn je persoonlijke en business groei onlosmakelijk met elkaar verbonden. Daarom gaan we tijdens het netwerkevent Conscious Business Talk met elkaar in gesprek over thema's op het snijvlak van business, psychologie, persoonlijke groei en spiritualiteit. Dat doen we op interactieve wijze, zodat je zo veel mogelijk andere ondernemers spreekt. Zo vergroot je niet alleen je netwerk maar doe je ook ook nieuwe kennis en inzichten op over hoe je bewuster kunt groeien als ondernemer.

 
_DSC8350-2.jpg

Vergroot je bewustzijn

Vergroot je bewustzijn over jezelf en over jouw mentale, emotionele en gedragspatronen en groeiuitdagingen op persoonlijk en business vlak.

Connect met like-minded ondernemers

Connect met like-minded en bewuste vrouwelijke ondernemers die net als jij met hun bedrijf de wereld een stukje mooier willen maken. Leg de basis voor mooie samenwerkingen en vriendschappen.

72326114_2323035547956830_7209863726080458752_o_edited.jpg
DSC_0002.jpg

Groei als mens en als ondernemer

Geef een boost aan je persoonlijke en business groei met nieuwe inzichten, motivatie en inspiratie door de verhalen van andere bewuste ondernemers

 

"De sfeer is goed. De topics zijn interessant. Het is een

mooie manier om andere ondernemers te leren kennen."

Dit zeggen de deelnemers over Conscious Business Talk:

Screenshot 2022-06-29 at 15.36.39.png
JaneVW-07-768x976.jpg
Screenshot 2022-04-30 at 18.00.30.png

"De sfeer is altijd goed, open en welcoming bij Conscious Business Talk. De onderwerpen zijn interessant en ik vind het waardevol om ideeën en inzichten uit te wisselen met andere ondernemers. En het is een mooie manier om andere vrouwelijke ondernemers te leren kennen."

Lotje Euser - Business coach
Schop naar de Top

"Conscious Business Talk voelt heel veilig en vertrouwd en tegelijkertijd ook heel gezellig! Het was weer een hele fijne groep vrouwelijke ondernemers en kennis en kalmte van Ro maakten het helemaal af. Volgende keer ben ik er weer bij, want ik leer er ontzettend veel van!"

Jane Neirinckx - Tekstschrijver & Founder CKX

We hebben elkaar tijdens het netwerkevent echt verder geholpen in het ondernemerschap en ik heb leuke nieuwe mensen leren kennen. Het is een perfecte gelegenheid om te oefenen met mijn pitch en om belemmerende overtuigingen te doorbreken, zodat je je doel en droom echt gaat najagen

Juanita - Online Business Manager & Founder Realief

 

Meet the host

Romany Titre is senior business consultant, psycholoog en founder van Conscialize. Ze helpt gevestigde coaches en consultants slimmer opschalen en de juiste klanten aantrekken, zonder in te leveren in vrijheid en vrije tijd. Hoe? Door het masteren van je strategie + psychologie en met een Conscious Business in dienst van je welzijn en kernwaarden.

Romany heeft het afgelopen decennium honderden mensen en bedrijven helpen groeien, als senior business consultant voor CEO's en leiders van internationale corporates, non-profits en de overheid en als psycholoog en therapeut in de GGZ. Haar bedrijf Conscialize is een expressie van haar missie om een transformatie te realiseren naar conscious entrepreneurship (winst, welzijn en impact in balans) en om vrouwelijke ondernemers te empoweren om met een winstgevend en betekenisvol bedrijf groots impact te maken. 

Romany (Ro) Titre - Conscialize.jpg
 
converted_33.jpg

Ben jij erbij?

Ben jij klaar om je netwerk een welverdiende boost te geven en te connecten met like-minded bewuste ondernemers?


Claim dan direct je plek voor de aankomende editie van Conscious Business Talk. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname. 

 

Blijf op de hoogte van onze aankomende events

Kun je deze editie niet of wil je als eerste weten wanneer de volgende editie plaatsvindt? Zorg er dan voor dat je als eerste op de hoogte bent van onze volgende netwerkevents en join the inner circle van Conscialize.