Conscious Business School

Hèt Conscious Business programma in Nederland voor bewuste ondernemers, waarin je alle tools krijgt om van A tot Z jouw droombedrijf te lanceren en te groeien, passend past bij jouw purpose, kernwaarden en unieke persoonlijkheid, of je nou startende of ervaren ondernemer bent.

DSC_1235_edited_edited.png

Ik wil meer klanten aantrekken en mijn bedrijf groeien maar ik weet niet waar ik moet beginnen

Ik wil echt impact maken en mensen helpen vanuit mijn purpose maar hoe pak ik dit aan?

Ik probeer alles tegelijk te doen maar het is tijd voor meer focus en structuur in mijn business

Je bent ondernemer en wil echt impact maken

Dat doe je waarschijnlijk al. Je bent gepassioneerd en je werkt hard. Je ben enthousiast en geeft alles aan je klanten. Je bent een expert in je vakgebied en wilt zo veel mogelijk waarde leveren. Meer impact maken en je business naar het volgende niveau tillen.

Je bent gevallen voor het ondernemerschap vanwege de vrijheid, flexibiliteit en de mogelijkheid om tijd en plaats onafhankelijk te kunnen werken. En omdat je niet langer wilde dat iemand anders je vertelde wat je elke dag moest doen ;)

Je begon vol energie en enthousiasme en nam je voor om drie keer per week naar yogales te gaan en meer tijd te spenden met je familie en vrienden. Fast forward en je werkt lange dagen, vaak zelfs in de avonden en weekenden. Je work-life balance is ver te zoeken en je ondernemershoofd staat 24/7 aan. Waar is nou die vrijheid gebleven?

Je weet dat er meer in jou en je business zit maar je hebt geen idee hoe je dit eruit kunt halen. Ondertussen zie je andere succesvolle ondernemers 100k per jaar verdienen en je vraagt je af, hoe doen ze dat toch?

Je kijkt verder dan het geld. Je wilt impact maken, mensen helpen en echt een verschil te maken. Dat is jouw kracht maar tegelijkertijd je valkuil.  Want hoe zorg je ervoor dat je eruit springt met je bedrijf als je niet in de spotlights wil staan? En hoe transformeer je je purpose naar een conscious winstgevend bedrijf?

DSC_1092.jpg
 

 ✓Je wil bewuste groei realiseren maar weet niet waar je moet beginnen

 ✓Je voelt je regelmatig overwhelmed en overwerkt

 ✓Je werkt te veel met klanten waar je geen energie van krijgt

 ✓Je wil je prijzen verhogen maar weet niet hoe je dit moet aanpakken

 ✓Je bent perfectionistisch en wacht met zichtbaar worden tot alles perfect is

 ✓Je wil je werk je aanbod naar een hoger niveau tillen

DSC_0946.jpg

Lieve bewuste ondernemer

Ik zie je passie maar ook je struggle en ik gun het je om met meer vrijheid, rust, energie en voldoening te groeien als persoon en in je onderneming. Het is tijd om het anders aan te pakken, die hustle mentality voorgoed achter je te laten en echt impact te maken vanuit je purpose.

Het runnen van een purpose-driven bedrijf met aandacht voor niet alleen groei maar ook voor impact en welzijn is een gamechanger.

En dit weet ik uit eigen ervaring. Na in 2018 leiding te hebben gegeven over een grootschalig kernwaardenonderzoek in Europa, dook ik opnieuw in mijn eigen waarden en koos ik bewust voor meer vrijheid, creativiteit, persoonlijke groei, spiritualiteit en plezier.

Na in 10 jaar meer dan 200+ mensen en 50+ bedrijven te helpen groeien als psycholoog en strategie consultant voor McDonalds, Pepsico en G-Star Raw, verruilde ik de veiligheid van mijn 9 tot 5 baan voor de vrijheid van het ondernemerschap en lanceerde ik mijn bedrijf Conscialize.


Vanuit een diep verlangen om een transformatie naar een holistische vorm van ondernemerschap te faciliteren, waar naast economische groei, maatschappelijke impact en het welzijn van de ondernemer pijlers zijn voor succes.

Vanuit mijn expertise als psycholoog, consultant voor startups en miljoenenbedrijven ontwikkelde ik een unieke methode voor duurzaam succesvol ondernemerschap. Met deze methode trok ik binnen no time ideale en goed betalende klanten aan en voel ik dagelijks de vrijheid en voldoening van bewust ondernemerschap.

Stel je eens voor ...

Hoe zou je leven eruit zien? Als je bewuster en vanuit je purpose ging ondernemen?

Als je vrij was van de ratrace waar je in gevangen zit en je vanuit je eigen flow kon ondernemen op je eigen ritme, volgens je eigen werktijden en met klanten waar je energie van krijgt. 

Hoe zou het zijn als je je perfectionisme achter je zou laten? Vanuit je authentieke zelf je volledige creatiekracht kon inzetten? Als je een purpose driven bedrijf zou runnen en ondernemen van vanuit je volle potentie?

Zonder financiële zorgen en met meer tijd voor je familie, vrienden, creativiteit en je welverdiende rust. Je maakt echt impact en zorgt voor positieve veranderingen in jouw vakgebied en het leven van jouw klanten. Je voelt je krachtig en bent een echte conscious business leader.

Je verdoet geen tijd meer aan posten op je socials zonder resultaat, je verspilt geen geld meer aan losse cursussen waarna je nog steeds niet weet waar je focus moet liggen, je leert alle business en ondernemersvaardigheden in een gestructureerd programma zonder overwerken of overwhelm.

Consultant-Ondernemerscoach-Vrouwelijke-
Business-Consultant-Coach-Amsterdam-Vrou
Strategie-Consultant-Ondernemerscoach-Amsterdam
Business-Strategie-Consultant-MBK.jpg

Het is tijd om te ondernemen vanuit je authentieke zelf, je purpose en je kernwaarden. Het is tijd voor een betere work-life balance en meer ruimte voor je familie, vrienden, creativiteit en je welverdiende rust. Het is tijd om op te staan als een echte conscious business leader en om met een bewezen methode groei te realiseren.

Tijd voor Conscious Business Growth

Het is tijd om de verantwoordelijkheid te pakken voor je eigen business succes. Creëer de verandering die jij en je bedrijf zo hard nodig hebben.

Tijdens Conscious Business School leer je aan de hand van onze unieke methode alle vaardigheden om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

5.png

Conscious Business School

Het business programma voor creatieve ondernemers die willen groeien in winst, welzijn en impact

In de Conscious Business School leer je van A tot Z je in 3 maanden je bedrijf lanceren en groeien en neem ik je mee in alle stappen die ik zelf gezet heb om binnen een paar maanden goed betalende ideale klanten aan te trekken.

Om bewust te groeien moet je je bedrijf, net als een mens, in zijn geheel bekijken. Het draaien aan je sales of marketing knoppen zonder een holistische diagnose van jouw groeiuitdagingen op business en persoonlijk vlak leidt dikwijls tot verspilde tijd, geld en energie.


Daarom leer je niet alleen je business strategie masteren maar ook je psychologie, zo komen we erachter waar jouw groeikansen liggen, welk verdienmodel daarbij past, hoe je een uniek en authentiek merk kunt neerzetten, een onweerstaanbaar aanbod kunt neerzetten voor de juiste prijs, wie je ideale doelgroep is en, niet onbelangrijk, waar de sweet spot ligt tussen meer winst, welzijn en impact.

Dat doen we aan de hand van het unieke CONSCIOUS BUSINESS FRAMEWORK waarmee jij op alle 9 niveaus groei gaat realiseren in je business.

10.png
 
emma-dau-n_4iTY1KmDE-unsplash.jpg

Dit krijg je in CONSCIOUS Business School

 ✓4 individuele consulting sessies 

✓ 24/7 support in de Conscious Business Community

✓ 6 Live (online) classes

✓ Werkboek met inspirerende en praktische opdrachten

✓ 6 High-level Masterminds

✓ Community van like-minded ondernemers

✓ Business + Psychological Mastery (beyond mindset)

Waarom Conscious Business School?

Met het Conscious Business school leid ik jou op tot een ondernemer die alle kennis en skills in huis heeft om next level groei te realiseren en ideale klanten aan te trekken, zonder financiële zorgen en zonder overwhelm. Aan het einde van het programma heb je alle business en psychological alle skills in huis om aan de juiste knoppen te draaien en van jouw bedrijf een groot succes te maken. Aan het einde van Conscious Business School heb je:

IJzersterke strategie

Een ijzersterke strategie waarmee je next level gaat groeien en consistent ideale klanten aantrekt

Meer Focus en Structuur

Je weet precies waar je prioriteiten liggen en werkt met de juiste focus en structuur aan je bedrijf

Purpose-driven Droombedrijf

Een droombedrijf en strategie die past bij jouw purpose, kernwaarden, persoonlijkheid en lifestyle

Meer Vrijheid

Ervaar emotionele, mentale en financiële vrijheid, zodat je vanuit rust en vertrouwen kunt ondernemen


Psychological Mastery

Rust in je hoofd en meer plezier, energie en voldoening met de emotionele, mentale en gedragsvaardigheden voor duurzaam succesvol ondernemerschap

Like-minded community van ondernemers

Ervaar de steun en inspiratie van een netwerk like-minded ondernemers waar je altijd bij terecht kan om te sparren

Start met Conscious Business School

Conscious Business School is niet het zoveelste online programma waar je geen mens te spreken krijgt, maar heeft de ideale combinatie van maatwerk, 1-1 aandacht en de voordelen van een groepsdynamiek waarin je samen sneller je groeidoelstellingen bereikt.
Zowel voor, tijdens als na  Conscious Business School krijg je 1-1 consulting met persoonlijk advies over hoe je alle inzichten uit de Live Classes kunt toepassen op een manier die past bij jouw purpose, kernwaarden, persoonlijkheid en bij jouw business. Ook kun je 24/7 terecht bij like-minded ondernemers in de veilige Conscious Business Community en sta je er niet langer alleen voor.

Highly Sensitive Psychologist Psycholoog

Je staat er niet langer alleen voor

Je kunt dagelijks connecten met een community van like-minded creatieve en bewuste ondernemers die net als jij vanuit hun purpose een positieve bijdrage willen leveren aan het leven van hun klanten en aan de maatschappij. Stel je vragen of deel je twijfels in een veilige omgeving en krijg de steun die je nodig om te groeien.

Screen Shot 2021-01-03 at 14.45.49.png

Persoonlijk advies tijdens je 1-1 consulting sessies

Heb je een brandende vraag over hoe je meer groei kunt realiseren? Wil je maatwerk en persoonlijk advies van een expert over hoe je alle kennis uit Conscious Business School kunt toepassen in jouw business? Ik sta voor je klaar.

brooke-cagle-g1Kr4Ozfoac-unsplash_edited

Doe mee in je eigen tempo en vanuit waar je maar wilt

Conscious Business School is volledig online te volgen dus je kunt vanuit het gemak van je eigen huis of werkplek deelnemen. Nadat alle live classes hebben plaatsgevonden kun je hier op je gemak en in je eigen tempo opnieuw doorheen lopen en op een later moment opnieuw raadplegen.

Je bent 100% ingedekt met de
money back guarantee

Conscious Business School heeft de potentie om je business radicaal te veranderen. Het programma is uitgebreid getest, geoptimaliseerd en gevalideerd en levert prachtige resultaten voor ondernemers die echt in actie komen.

Ik ben ervan overtuigd dat ook jij ontzettend veel waarde kunt halen uit Conscious Business School, als je bereid bent om hiervoor te werken.


Neem deel aan de eerste Live Classes en Masterclass van Conscious Business School en als je dan niet voelt dat je de waarde krijgt die je zoekt, hoef je alleen een mail te sturen (met je gemaakte opdrachten uit het werkboek) en krijg je je volledige investering terug.

Samenwerken op het werk

Veel gestelde vragen

Waarom is deelname aan Conscious Business School een goed idee?

Bijna alle succesvolle ondernemers hebben één of meerdere adviseurs omdat je samen nou eenmaal verder komt dan alleen. 

Daarnaast heb ik als senior strategy consultant honderden bedrijven van binnen en buiten gezien en kan ik jou vanuit mijn ervaring helpen om een stuk sneller je groeidoelstellingen te bereiken dan je alleen zou kunnen. En in Conscious Business School deel ik zo veel kennis en waarde met je dat dit je in een 1-1 consulting traject al gauw meer dan 10.000 euro zou kosten. Je krijgt dus veel waarde voor een betaalbare prijs.


Wat levert het mij op?

Meer groei in een kortere tijd omdat je met een bewezen methode en onderbouwd advies sneller en efficiënter next level kunt gaan. Meer focus en structuur in je bedrijf omdat je weet waar je groeikansen liggen en een concreet actieplan hebt voor de komende periode. Meer rust in je hoofd omdat je voor steun en inspiratie terecht kunt bij de Conscious Business Community en persoonlijk strategisch advies tijdens je 1-1 consulting sessies.

Hoe lang duurt Conscious Business School?

In 3 maanden leer je van A tot Z je bedrijf lanceren en groeien zodat je op basis van een bewezen methode meer winst, welzijn en ideale klanten kunt realiseren dan je alleen in voor elkaar zou krijgen.

Voor wie is het geschikt?

Conscious Business School is geschikt voor alle ondernemers en creatieven die echt impact willen maken en verder kijkt dan puur groei in winst. Of je nou jarenlange ervaring hebt als ondernemer of net bent gestart. Conscious Business School is zo ingericht dat je in elke bedrijfsfase op een hoger level aan je groeikansen kunt werken door middel van de 6 modules. .Ook je individuele sessies en je deelname aan de Mastermind worden zo ingericht perfect aansluit bij jouw groeifase.

Welke onderwerpen komen er aan bod tijdens Conscious Business School?

Als je je bedrijf wilt groeien dan zul je, net als bij een mens, naar het geheel moeten kijken en naar de groei en kwaliteiten van jezelf als ondernemer. Omdat alles in je bedrijf met elkaar verbonden is en jij als ondernemer weer invloed hebt op de implementatie van je strategie bespreken we alles wat nodig is voor jou groei. Topics die aan bod komen zijn: business en verdienmodel, salesstrategie, merkpositionering, (digitale) marketingstrategie, sociale media & contentstrategie, psychological mastery, jouw ondernemersprofiel (purpose, kernwaarden, persoonlijkheid) en focus en structuur aanbrengen in je werk.


Is Conscious Business School de investering wel waard?

Je kunt hiervoor het beste kijken naar de return on investment die Conscious Business School jou oplevert. Door met de juiste focus en een onderbouwde strategie aan je business te werken kun je in veel minder tijd meer winst maken en je investering vele malen terugverdienen. Voor de meeste klanten betekent dit dat als ze een extra klant binnen halen (per maand) de investering er al uit is.

Bedenk ook eens wat het je waard is om met meer rust en plezier te ondernemen en je hustle (lees: overwerk) mentaliteit achter je te laten, zodat je niet alleen vandaag maar ook in de toekomst de energie hebt om een duurzaam succesvol bedrijf te runnen.

Hoeveel tijd gaat het me kosten?

Je bent elke week ongeveer 2-4 uur bezig met de Live Classes of Mastermind en het werken aan je business en aan jezelf aan de hand van het werkboek. Omdat ik weet dat je het druk hebt is Conscious Business School op efficiënte wijze ingericht en zorgen we ervoor dat je alle tijd die je in erin investeert terug krijgt doordat je met meer focus, structuur en een ijzersterke strategie aan je businessgroei gaat werken.

Wat maakt Conscious Business School anders dan andere programma's?

De Conscious Business Methode is ontwikkeld op basis van wereldwijde consultancy ervaring voor zowel startups als miljardenbedrijven in uiteenlopende sectoren van healthcare, finance, ecommerce, retail, consumer goods, media & entertainment, tech en meer. Je krijgt 100% research-based en onderbouwd advies toegespitst op jouw unieke groeifase en sector in plaats van een trucje of methode zoals in andere programma's die vaak alleen goed werkt voor de sector en het aanbod van de coach zelf.

Conscious Business School is een holistisch programma waarin we van A tot Z naar jouw hele business kijken in plaats van dat je verschillende losse cursussen of meerdere programma's moeten volgen bij meerdere coaches met maar een expertise. EN we tackelen de psychologische kant van ondernemerschap, waaronder jouw purpose, kernwaarden en persoonlijkheid en psychological mastery zodat je vanuit jouw kracht en met rust in je hoofd je droombedrijf kunt groeien.

“The path to succes is to take massive, determined actions.”

Tony Robbins

DSC_1235_edited_edited.png

Ben jij klaar om next level te gaan met je business?

Zorgt dat je er als eerste bij bent als de deuren voor Conscious Business School open gaan en reserveer je plekje op de wachtlijst. 

Inschrijven voor de wachtlijst is volledig vrijblijvend en deelname gaat altijd op basis van een wederzijdse match. We plannen vooraf een kennismakingsin om te kijken of je in aanmerking komt voor Conscious Business School.