Conscious Business Leader Mastermind

In deze exclusieve intieme Mastermind ga je met een groep like-minded ambitieuze ondernemers serieus aan de slag om jouw bedrijf naar het volgende niveau tillen.  Samen met je nieuwe sparringspartners ga je met de juiste focus en meer helderheid sneller en met meer plezier next level.

DSC_1233_edited.png

Omring jezelf met de juiste mensen voor next level groei

Als ondernemer sta je regelmatig voor belangrijke, strategische beslissingen die op de lange termijn je bedrijf kunnen maken of breken. Een enorme verantwoordelijkheid en uitdaging die de nodige stress en onzekerheid met zich mee brengt. Je voelt dat er meer in je business zit, je hebt iets bijzonders bij te dragen en wilt nog meer klanten kunnen aantrekken en helpen. Je ondernemershoofd staat 24/7 aan en je bent continu bezig met verschillende business vraagstukken. Soms heb je het gevoel dat je er alleen voorstaat.

Natuurlijk spreek je regelmatig andere ondernemers maar hebt ook de behoefte om op consistente basis met een groep ambitieuze en like-minded ondernemers bij elkaar te komen. Om te delen waar je tegen aanloopt in je business en elkaar te adviseren, helpen en inspireren om naar het volgende niveau in je business door te groeien. En je gevoel klopt helemaal, want de belangrijkste succesfactor voor groei je business is jouw omgeving en de mensen waar jij je mee omringt.

Natuurlijk heb je zelf veel kennis van je vak en het is ook zeker mogelijk om alles zelf uit te zoeken, maar dit kost je kostbare tijd, geld en energie die op een gegeven moment op raakt. Daarom hebben bijna alle succesvolle ondernemers meerdere sparringspartners waar ze op terug kunnen vallen en een ervaren adviseur die hen helpt en adviseert bij complexe vraagstukken. Met de Conscious Business Leader Mastermind krijg je the best of both worlds, namelijk persoonlijk advies van een senior business consultant en de like-minded sparringspartners om jou omhoog te tillen en te inspireren.

Business-Consultant-Coach-Amsterdam-Vrou

"It is literally true that you can succeed best and quickest by helping others to succeed."

Napolean Hill

Master Your Psychology. Master Your Business.

Ondernemen is een ontzettende mooie manier om een leven voor jezelf te creëren volgens jouw eigen kernwaarden, jouw purpose en jouw ideale levensstijl.

Misschien is dat voor jou meer vrijheid, meer flexibiliteit om je eigen werkdagen in te richten, meer impact maken of een betere work-life balance zodat je beter voor jezelf kunt zorgen en meer tijd hebt voor familie en vrienden

Na de afgelopen 10+ jaar gewerkt te hebben als senior business consultant en psycholoog en honderden mensen en bedrijven mogen helpen groeien weet ik als geen ander wat er nodig is om een bedrijf naar een hoger niveau te tillen:
1. Een holistische blik op je bedrijf en de juiste diagnose van jouw groei-uitdagingen
2. Een onderbouwde (lees: data-driven) en ijzersterke strategie op alle lagen van jouw bedrijfsvoering
3. Een psychologische basis om met de juiste ondernemersmindset jouw doelen moeiteloos te bereiken

Want je kan nog zo'n sterke sales of marketingstrategie hebben, maar als je continue tegen belemmerende overtuigingen aanloopt, je onzeker voelt of niet de juiste prioriteiten weet te stellen en uitstelgedrag blijft vertonen in plaats van je salesgesprekken voeren heb je aan het eind van de dag nog steeds geen resultaat.

DSC_0992.jpg
Kalme zee

En dit heb ik ook zelf ervaren in het runnen van mijn consultancy en psychologie agency. De strategische kennis heb ik wel in huis, zo adviseerde ik merken als G-star, Unilver en het Van Gogh Museum over hun wereldwijde merk en martrketing strategie en adviseerde ik de CEO's van miljoenenbedrijven over hun groeistrategie, maar tussen de strategie en het resultaat zit een grote black box.

En die black box dat ben jij met al je overtuigingen, emoties, angsten en gedragspatronen en het is de kunst om je hier bewust van te worden en je psychologie in te leren zetten om het gat tussen strategie en resultaat te dichten.


Dat is het verschil tussen struggelende ondernemers en ondernemers die next level gaan met hun business. Ze zijn zich bewust van het belang van hun innerlijke goei en worden Conscious Business Leaders. In de Conscious Business Leader Mastermind besteden we daarom zowel aandacht aan de psychologische en innerlijke groei en uiterlijke groei  op strategisch vlak die je door te maken hebt als bewuste ondernemer.

Door op deze twee niveaus aan mijn business te werken heb ik in een korte tijd een goed  lopend consultancy en psychologie bureau opgezet, mijn team uitgebreid en ontzettend inspirerende ondernemers met een mooie missie mogen helpen groeien. En run ik mijn bedrijf op een manier die past bij mijn kernwaarden, purpose en met aandacht voor mijn gezondheid en welzijn.


En dat gun ik jou ook!

Eve.jpg

Eve Tomaszewski - PRstrateeg & founder Manevesto

Ik heb met veel coaches gewerkt maar het advies van Conscialize is echt meer onderbouwd. Ook krijg je echt goed advies in plaats van (werken met) een coach die je vervolgens weer zelf alles laat uitzoeken. Ro denkt mee vanuit haar expertise, luistert goed en neem de tijd om de visie die ik als ondernemer heb te versterken. Echt een win win!

Wat je kunt verwachten van de Conscious Business Leader Mastermind

Op dit moment is er slechts plek voor 4 ondernemers per kwartaal om een 1-1 next level consulting traject bij Conscialize te volgen, maar het is wel onze missie om zo veel mogelijk ambitieuze en creatieve ondernemers te helpen hun bedrijf naar een hoger niveau te tillen. 

Daarom hebben we de Conscious Business Leader Mastermind groep ontwikkeld. Niet alleen om meer ondernemers te helpen maar ook om onze diensten toegankelijk te maken voor een grotere groep ondernemers.  Want het investeren van duizenden euro's in een 1-1 consulting traject is niet voor iedereen haalbaar of op dit moment nodig.

De opzet van de Mastermind is dat we in co-creatie met de groep, de focus zullen leggen op de strategische en psychologische uitdagingen die op dat moment het meeste zullen bijdragen aan jullie groei. In concrete zin kun je het volgende verwachten

✔ We komen om de week met een intieme groep van 4-6 deelnemers bij elkaar om in een 2-uur durende sessie te sparren over jullie business uitdagingen en vraagstukken

✔ Elke sessie deel ik een life-changing inzicht waarmee ik meerdere miljoenenbedrijven aan wel 40% meer winst heb geholpen

✔ Elke maand neem je plaats in de hotseat en gaan we aan de slag om jouw business uitdagingen te tackelen

✔ We delen wekelijks onze successen met elkaar in de Conscious Business Leader Facebookgroep

✔ We gaan niet alleen met elkaar in gesprek maar komen ook in actie! We stellen doelen en houden elkaar accountable voor de implementatie, zodat je echt resultaten gaat zien

✔ In een veilige omgeving krijg je de ruimte om jouw emotionele en mentale blokkades en gedragspatronen te doorbreken voor persoonlijke en business groei

Waarom je nu laagdrempelig kunt instappen..

De investering in de Conscious Business Leader Mastermind is 199.- per maand exclusief BTW. Waarom vragen we hier niet meer voor?

De aflopen 10+ jaar heb ik letterlijk honderden bedrijven van binnen buiten gezien en CEO's van miljoenenbedrijven geadviseerd over hun wereldwijze bedrijfsgroei, leiding gegeven over adviestrajecten van €250.000 en bij Conscialize is een 1-1 consultingtraject al snel een paar duizend tot 10.000 euro.

Maar de laatste tijd heb ik zo veel inspirerende ondernemers gesproken met een prachtige missie die, zeker in deze tijd, een steuntje in de rug kunnen gebruiken om hun dromen te realiseren en ik wil er ook voor deze ondernemers kunnen zijn.


Daarom bieden we nu tijdelijk de optie om deze Mastermind voor deze lage investering te kunnen ervaren en je niet de kans te geven om het vanwege de investering niet te doen. Want je hoeft maar een cursus te verkopen of klant binnen te halen en je hebt je investering meerdere malen terug verdient.

Door zorgvuldig de deelnemers voor de Mastermind te selecteren, waarborgen we de kwaliteit en zorgen we ervoor dat de groep qua ondernemerservaring, expertisegebieden en mindset perfect bij elkaar aansluit.

Dus als je er klaar voor bent om samen met een groep like-minded ondernemers jouw business naar een hoger niveau te tillen en met meer focus en helderheid aan de slag te gaan dan is dit de uitgelezen kans voor jou!

Voor wie is de Conscious Business Leader Mastermind?

DSC_1236_edited.png

Het Conscious Business Leader Mastermind is voor jou...

1. Als zelfstandig ondernemer die voldoende meters heeft gemaakt en al een bestaande business heeft met betalende klanten
2. Als je klaar bent om de nummer 1 positie in jouw niche te claimen
3. Als je wilt ondernemen met een gezonde work-life balance zonder overwhelm en overwerken
4. Als je gelooft dat business groei  onlosmakelijk verbonden is met persoonlijke groei
5. Als jij op zoek bent naar verbindingen met andere like-minded ondernemers en elkaar echt verder wil helpen

Nog even voorstellen..

Romany (Ro) TItre - Founder Conscialize,

Hi, ik ben Romany Titre! Senior Business Consultant, psycholoog, onderzoeker, musician, spreker en founder van Conscialize. Vanuit mijn brede achtergrond en ervaring zal ik de Conscious Business leader Mastermind groep leiden.


De afgelopen 10+ jaar heb ik meer dan 200 mensen en 50+ bedrijven helpen groeien en werkte ik voor merken als McDonald's, PepsiCo, G-Star Raw en de Rijksoverheid. Ik adviseerde miljoenenbedrijven over hun wereldwijde marketing en groeistrategie en werd uitgenodigd als spreker op internationale conferences als MIE en SXSW in Austin, Texas.

De vraag die mij altijd heeft bezig gehouden is "wat drijft mensen" en hoe kunnen we kennis uit de  (neuro)psychologie en wetenschap inzetten om mensen en bedrijven te helpen groeien. Ik geloof in een holistische een bewuste manier van ondernemen waar winst, welzijn en impact me elkaar in balans zijn. En met Conscialize doe ik niets liever dan bewuste en ondernemers en creatieven zoals jij helpen met het lanceren en groeien van hun droombedrijf.

Waarom de Conscious Business Leader Mastermind?

Focus

Krijg helderheid over je doelen en prioriteiten en werk met de juiste focus en structuur, zonder overwerken en overwhelm, aan je bedrijfsgroei en het aantrekken van meer ideale klanten

Groei

Geef een boost aan je persoonlijke en business groei door te sparren met een groep ambitieuze like-minded ondernemers over jouw grootste business uitdagingen en vraagstukken.

Community

Voel de kracht van een intieme community van like-minded ambitieuze en bewuste ondernemers die net als jij meer impact willen maken en next level willen gaan. Alone you are a drop, together we are an ocean.

IMG_8514_edited_edited.jpg

Let's grow together!

Voel je dat het tijd is om je business een boost te geven en op consistente wijze en met like-minded ondernemers te werken aan jouw persoonlijke en business groei?

Claim dan nu je plek voor de Conscious Business Leader Mastermindgroep.