top of page
185752354_4103740492982461_1805934049832177541_n.jpg

Succes Story Valentine Berning

Uitdaging: Hoe kun je je high-end aanbod en messaging naar een hoger niveau tillen?

Conscialize helpt Valentine door middel van een research-based strategie haar high-end aanbod en messaging naar een hoger niveau tillen. Tijdens the Next Level zijn we dieper gedoken in de verlangens, pijnpunten, aankooptriggers, en aankoopbelemmeringen van de doelgroep van Valentine, de vrouwelijke high-end ondernemer.

Door middel van een uitgebreid consumentenonderzoek, in de vorm van een focusgroep, hebben we waardevolle inzichten opgedaan over de behoeftes en verlangens van de doelgroep als het gaat om het leven van hun purpose en eventuele deelname aan het online programma. Tijdens de daarop volgende consultingsessie(s) zijn deze inzichten doorvertaald naar een data-driven strategie voor het optimaliseren van haar online programma, copy en salespagina en is de doelgroepdefinitie aangescherpt voor meer impact en een hogere ROI. 

Het resultaat: Een heldere doelgroepdefinitie en waardevolle inzichten voor een ijzersterk high-end aanbod en de juiste messaging, waarmee Valentine de markt op kan en het verschil kan maken voor de vrouwelijke ondernemer en professional.

Case Valentine: Over ons

Vertel eens, wie ben je en wat doe je?

Mijn naam is Valentine Berning, purposecoach, pitch- en storyteltrainer en het is mijn missie in het leven is het om vrouwen om hoog te liften zodat ze voluit spelen of ik nou zelf de bühne pak als dagvoorzitter, actrice of voice-over of dat ik jou leer jouw unieke missie en authentieke verhaal over de bühne te brengen in mijn werk als pitch- en storytellingtrainer en purpose coach. 

Ik heb 10 jaar lang expertise op gedaan in het theater/film en video-industrie. De laatste jaren ben ik me meer gaan focussen op het empoweren, trainen en coachen van mensen en heb ik meer dan 5000 professionals getraind en gecoacht in het overbrengen van hun authentieke verhaal.

Waar liep je tegenaan in de groei van je bedrijf voor de samenwerking met Conscialize?

Voordat ik met Ro aan de slag ging en met Conscialize was ik nog best wel op zoek met mijn programma Living your Freaking Purpose, mijn high-end programma, naar:
1. Wie is nou precies mijn doelgroep?
2. Wat is nou echt de pijn en het verlangen van die vrouwelijke ondernemer?
3. Hoe kan ik deze inzichten inzetten om high-end programma, copy en salespagina aan te scherpen?

Wat waren voor jou de grootste eye-openers?

Het verlangen van mijn doelgroep ligt veel meer bij het resultaat van deelname aan mijn high-end purpose programma en van het leven van je purpose, namelijk het ervaren van meer genieten en plezier ervaren, meer passie, (financiële) vrijheid, een betere balans. En niet zozeer om het leven van je purpose zelf. Ook kwam naar voren mijn doelgroep vooral behoefte hadden aan één op één begeleiding en dat zat nog niet in mijn programma. En ik heb er ook uit gehaald dat ik ook bij mezelf moet blijven en wat ik wil. Als ik voel dat ik in eerste instantie geen één begeleiding wil doen, dan hoef ik dat niet per se te doen.

Case Valentine: Lijst
Case Valentine: Video

Hoe heb je Ro als business consultant & psycholoog ervaren?

Ik vond Ro op een empathische manier met mij werken, maar ook echt scherpe vragen stellen. Ze heeft een hele prettige, constructieve en zorgvuldige manier van werken en een duidelijke structuur en kaders opgezet ter voorbereiding van het consumentenonderzoek (de focusgroep). We hebben daarin echt stap voor stap echt die pijn van de doelgroep kunnen ontdekken, definiëren zodat ik vervolgens ook in kunnen spelen op het verlangen. Ze heeft me heel erg goed begeleid daarin en naar mijn copy en salespagina gekeken.

Wat heeft het traject bij Conscialize je gebracht?

Ik heb nu veel helderder wie mijn doelgroep is en ik heb tijdens het onderzoek (de focusgroep) kunnen ontdekken en definiëren waar de pijn en het verlangen zit van de vrouwelijke ondernemer. Ik kan hier nu veel beter op inspelen met mijn high-end aanbod en heb ik dit heel goed kunnen formuleren in mijn copy en op mijn salespagina. Dus dat is gewoon geweldig dat ik die volgende stappen heb gezet.


Met het resultaat dat ik nu een ijzersterke copy heb staan zo dat ik echt gewoon de markt op kan en het verschil kan maken voor vrouwelijke professional en de vrouwelijke high-end ondernemer. Daar ben ik haar echt ontzettend dankbaar voor en ik raad Ro als business consultant &  psycholoog zeker aanraden vanwege haar rust, aandacht en zorgvuldigheid in hoe ze zaken aanpakt.

Case Valentine: Lijst
Case Valentine: Functies
bottom of page