top of page
brandingbylonneke-27-1-683x1024_edited.j

Succes Story Manevesto

Uitdaging: Hoe kun je je merkstrategie aanscherpen, zodat het perfect aansluit bij jou eigen missie, visie en bij de behoeften van je doelgroep?

Conscialize helpt Manevesto met het aanscherpen van haar merkpropositie. In een 1-1 next level consulting sessie tillen we de merkstrategie van Manvevesto naar een hoger niveau door dieper te duiken in de merkpersoonlijkheid, merkwaarden, purpose, missie en visie van het merk. Door te onderzoeken welke merkpersoonlijkheid en kernwaarden aansluiten bij de behoeften van de doelgroep vrouwelijke ondernemers en - niet onbelangrijk - door te kijken naar de kernwaarden en drijfveren van founder Eve.

Het resultaat: Een heldere krachtige merkpropositie die perfect past bij het Manevesto, haar doelgroep en founder Eve.

Case Manevesto: Over ons

Vertel eens, wie ben je en wat doe je met je bedrijf Manevesto?

Ik ben Eve Tomaszweski en inmiddels werk ik al meer dan 10 jaar voor online en offline media voor klanten als Grazia, Nike, SuperTrash, ELLE en Hunkemöller op het gebied van copywriting, content creatie, branding, social media management, influencer marketing en media productie voor blogs, video’s en social media.

Mijn female driven bedrijf The Goaldiggers Club is uitgegroeid tot een ijzersterk merk en het Nederlands boegbeeld op het gebied van vrouwelijk ondernemerschap. Via het blog, events, membership, het boek Goaldigger Mindset en samenwerkingen met ambassadors en experts creëerden we een platform voor en door vrouwelijke rolmodellen als Magioni Pizza founder Manon van Essen, happy & healthy lifestyle expert Rens Kroes en geluksexepert Sanny Verhoeven van de blog Sanny Zoekt Geluk. Ik werkte als influencer samen met merken als Porsche, ABN AMRO, Zalando en Olcay Gulsen en met al die ervaring in de pocket is het tijd om anderen hierbij te helpen!

Met Manevesto help ik vrouwelijke ondernemers binnen 90 dagen gratis in de media te komen, zodat ze hun waardevolle missie, boodschap en stem kunnen laten horen aan 1000en en hun expert rol claimen als go-to person in hun branche. We helpen ondernemers een movement te creëren en hun podium te pakken via hun eigen social media kanalen,  PR in de media en op andere platformen.

Waar liep je tegenaan in de groei van je bedrijf voor de samenwerking met Conscialize?

Voordat ik met Ro aan de slag ging wist ik de diepere en pakkende laag van mijn merkpropositie moeilijk te pinpointen. Ik voelde dat het erin zit, maar was op zoek naar iemand die het naar buiten kon brengen in de vorm van verschillende lagen die aansluiten bij mijn missie en de doelen van de vrouwelijke ondernemers die ik graag wil helpen.

Op welke manier heeft Conscialize je geholpen met je merkstrategie?

Ik vond het fijn dat Ro de belangrijke values en lagen van mijn merk kon kaderen, pinpointen en benoemen, waardoor mijn merkpropositie geformuleerd kon worden zodat het aansloot bij mijn missie, bij wat ik wil overbrengen en bij wat ik met mijn klanten wil bereiken. Ro benoemde eigenlijk precies de dingen op die ik nog miste in mijn merkpropositie, maar zelf eigenlijk niet zo goed kon verwoorden. Want ik struggle best wel met wat moet precies mijn merkbelofte zijn en ik had meer houvast nodig om echt een doordachte keuzes te kunnen maken en werken met Conscialize heeft me hier een hele goeie basis voor gegeven. De verschillende lagen van mijn merkstrategie zijn nu helder en afgebakend.

Case Manevesto: Lijst
BrandingbyLonneke-28-1024x693.jpg
Case Manevesto: Afbeelding

Wat vond je het meest waardevol aan de samenwerking?

Het is fijn samenwerken met Ro, omdat ze meedenkt vanuit haar expertise, kennis, ervaring en missie. Ze luistert goed en neem de tijd om de visie die ik als ondernemer heb te versterken vanuit haar expertise, om het samen beter te maken.

Zou je Conscialize aanraden en zo ja waarom?

Ja, zeker! Ik was onder de indruk van haar kennis en het werk wat ze heeft geleverd, en je merkt dat ze dit ook voor de grote merken heeft gedaan. Ro heeft echt een heldere visie en onderbouwd heel goed waarom bepaalde keuzes in mijn merkstrategie goed zullen werken. Ik heb met veel coaches gewerkt maar ik merk dat het advies van Conscialize echt meer onderbouwd is. Ook krijg je echt goed advies in plaats van (werken met) een coach die je vervolgens weer zelf alles laat uitzoeken.

Case Manevesto: Lijst
Case Manevesto: Functies


GRATIS SALESGUIDE

7 slimme salesstrategieën om je winst en omzet te verdubbelen, zonder in te leveren in vrijheid en vrije tijd

Download de conscious business sales guide en ontdek hoe jij met de secret sales hacks die ik ook deelde met CEO's en leiders van miljoenenbedrijven, jouw  winst en omzet verdubbeld zonder in te leveren in vrijheid en vrije tijd

Ontwerp zonder titel.png
Case Manevesto: Over ons
bottom of page