Meer rust in je hoofd met de juiste strategie

Een goede strategie met bijhorende implementatie kan je bedrijf maken of breken. Maar hoe weet je of je de juiste keuzes maakt? Hoe weet je zeker dat je geen blinde vlekken hebt?

Je bent gepassioneerd, ambitieus, expert  in je vakgebied en streeft naar groei zowel op persoonlijk als business vlak. Je hebt ontzettend veel ideeën, een eindeloze to do list en vooral een hoop vragen.

 • Hoe kan ik mijn merk neerzetten zodat ik meer ideale en goed betalende klanten aantrek?

 • Hoe kan ik mijn (online) aanbod ontwikkelen zodat het onweerstaanbaar wordt voor mijn doelgroep?

 • Hoe kan ik een sterke salesfunnel opzetten zodat ik een constante toestroom van klanten krijg, zonder steeds te moeten posten?

 • Hoe kan ik met meer focus en structuur aan mijn business werken zodat ik niet constant de avonden en weekenden door hoef te pakken?

 • Hoe kan ik betere grenzen stellen naar mijn klanten toe, zodat ik niet te veel geef zonder er wat voor terug te krijgen?

Als ondernemer sta je regelmatig voor belangrijke, strategische beslissingen die op de lange termijn je bedrijf kunnen maken of breken. Een enorme verantwoordelijkheid en psychologische uitdaging die de nodige stress en onzekerheid met zich mee brengt. Daarom kan het soms fijn en noodzakelijk zijn om te sparren met een onafhankelijke strategisch adviseur en psycholoog voor meer houvast in jouw bedrijf en meer rust in jouw hoofd.

Een holistische kijk op groei

Om bewust te groeien moet je jouw bedrijf, net als een mens, in zijn geheel bekijken. Het draaien aan je sales of marketing knoppen zonder een holistische diagnose van jouw groei uitdagingen leidt dikwijls tot verspilde tijd, geld en energie.

Als senior strategy consultant heb ik letterlijk honderden bedrijven van binnen en buiten gezien. Mede daardoor kan ik jouw groei uitdagingen identificeren en je begeleiden met de ontwikkeling en implementatie van een ijzersterke strategie.

En ik doe nog iets anders....ik help je ook met de psychologische uitdagingen van het ondernemerschap. Want een strategie zonder implementatie vanuit de juiste ondernemersmindset en psychologische skills is slecht een droom.

AEnB2UrwN3OSAFUaWGGxdkMEfNhSd8PCsGTahynD

If you don't master your psychology,
you won't master your business.

Conscious Business Growth Framework

We gebruiken een bewezen methode, waarmee we je in 3 stappen helpen om business groei te realiseren en tot een succesvolle, strategische en psychologische implementatie te komen.

6.png

1. Groeidiagnose

Wij identificeren jouw belangrijkste groeiuitdaging(en)

2. Strategisch Advies

Wij ontwikkelen een ijzersterke research-based strategie

3. Implementatie

Je mastered jouw psychologie en werkt met focus en structuur aan je groeidoelen

Wij helpen je in elke fase van jouw onderneming groeien met de ijzersterke strategie die past bij jouw groeiuitdagingen en jouw sector, of je nou startende ondernemer bent of jarenlange ervaring hebt. Voor coaches, marketeers, webshop owners, socialmedia-experts, fotografen, web designers en voor alle bewuste ondernemers die echt een verschil willen in hun markt.

Next level Consulting 

Klaar om jouw bedrijf naar het volgende niveau te tillen?  Kom 1-1 sparren met een deskundig strategisch adviseur en psycholoog voor meer houvast in jouw bedrijf en rust in jouw hoofd.

 

Whatever you need, We've got you covered

Je hoeft niet langer aan te modderen bij een coach met maar één expertise, want bij ons vind je alles wat je nodig hebt voor next level business groei. Je kunt terecht voor:

 • Marktonderzoek

 • Business Model Development

 • Product & Pricingstrategie

 • Doelgroep & Personaontwikkeling

 • Merkstrategie

 • Salesstrategie

 • (Digitale) Marketingstrategie

 • Sociale media & Contentstrategie

 • Psychological Mastery

 • Persoonlijk Advies & Begeleiding

Let's talk business

Ben jij klaar om jouw business naar het volgende niveau te tillen? Meld je dan nu aan om kans te maken op een strategiesessie.

Elke maand selecteren we 2 bewuste ondernemers voor een gratis strategiesessie. Wil je kans maken? Laat dan je gegevens achter en je ontvangt van ons een intakevragenlijst. Als je geselecteerd bent krijg je een persoonlijk bericht per mail en plannen we de sessie in via Whereby of Zoom.